enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
45,9727
EURO
53,4893
ALTIN
6.609,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C

Slovakya Büyükelçiliği, siyasi partilerin iki toplumlu toplantılarının 34. yıldönümü dolayısıyla resepsiyon düzenliyor

Slovakya Büyükelçiliği, siyasi partilerin iki toplumlu toplantılarının 34. yıldönümü dolayısıyla resepsiyon düzenliyor
03.05.2023 16:03
A+
A-


Slovakya Büyükelçiliği organizasyonunda yürütülen Kıbrıslı Türk ve Rum siyasi partilerin iki toplumlu toplantılarının 34’üncü yıldönümü dolayısıyla Slovakya Büyükelçiliği tarafından resepsiyon düzenleniyor.

16 Mayıs Salı günü 12.00-14.00 saatleri arasında Ledra Palace’ta yapılacak resepsiyonda, Kıbrıs’ta Barış için İki Toplumlu Koro da konser verecek.

Slovakya Büyükelçisi Martin Bezak tarafından yapılan açıklamaya göre, eski Çekoslovakya’da Prag şehrinde 16 Mayıs 1989 tarihinde ilk defa gerçekleşen siyasi partilerin iki toplumlu toplantısının yıldönümü olması nedeniyle yapılacak olan sosyal buluşmada, Kıbrıs Türk ve Kıbrıs Rum liderleri, iki toplumlu diyalog sürecine katılan siyasi partilerin liderleri ve temsilcileri, iki toplumlu teknik komite üyeleri, Birleşmiş Milletler yetkilileri, diplomatik misyon şefleri ve diğer davetlilerin yer alması bekleniyor.

Slovakya’nın Kıbrıs’ta barış, güvenlik ve refah adına düzenlediği vurgulanan resepsiyonda, katılımcı liderler ve temsilcilerin bir araya gelerek, farklı konularda tartışması ve görüş paylaşmasına imkan yaratılması planlanıyor.



Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.