enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
46,4438
EURO
53,3030
ALTIN
6.205,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Açık
28°C
Çarşamba Açık
30°C

Berova, İsrail’in Gazze’de hastaneyi hedef alan saldırısını kınadı – BRTK

Berova, İsrail’in Gazze’de hastaneyi hedef alan saldırısını kınadı – BRTK
18.10.2023 09:40
A+
A-

Maliye Bakanı Dr. Özdemir Berova, İsrail’in Gazze’de hastaneyi hedef alan saldırısını kınayarak; “dünya buna artık daha fazla seyirci kalmamalı, uluslararası camia, bu vahşetin sona ermesi için harekete geçmeli, ‘dur!’ diyebilmeli” dedi.

Maliye Bakanı Dr. Berova mesajında şunları kaydetti;

“İsrail, Gazze’de bir hastaneyi hedef aldı. Aralarında çok sayıda kadın ve çocuğun da bulunduğu yüzlerce sivil Filistinli hayatını kaybetti. Bu bir katliamdır. Bu insanlık sucudur. Dünya’nın gözleri önünde gerçekleşen bu katliamdan insanlık adına utanıyorum.
Gazze’de yükselen feryatlar yüreklerimizi parçalıyor. Bir hekim olarak, bir siyasetçi olarak, her şeyden önemlisi varoluş mücadelesi veren bir halkın mensubu, Kıbrıs Türkü bir vatandaş olarak, bu gaddar, bu barbarca saldırıyı lanetliyorum.
Dünya’nın neresinde olursa olsun, savunmasız insanların; erkeklerin, kadınların, dahası masum çocukların öldürülmesi kabul edilemez ve dünya buna artık daha fazla seyirci kalmamalı, uluslararası camia, bu vahşetin sona ermesi için harekete geçmeli, ‘dur!’ diyebilmeli.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.