enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4238
EURO
34,5760
ALTIN
2.383,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Hafif Yağmurlu
25°C
KKTC
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Yağmurlu
20°C

“6. Serdarlı Babutsa Kültür ve Sanat Festivali” yarın başlıyor

“6. Serdarlı Babutsa Kültür ve Sanat Festivali” yarın başlıyor
10.08.2023 12:11
A+
A-

6’ncı Serdarlı Babutsa Kültür ve Sanat Festivali yarın başlıyor. Festival programı düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu.

Geçitkale-Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım, kültürel mirasa sahip çıkmak ve nesilden nesile yayılmasını sağlamak amacıyla her yıl düzenlenen festivalin bu yıl da sponsorlar ve halkın desteğiyle yapılacağını belirtti.

Halkın eğlenceli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla düzenlenen festivalde çeşitli etkinlikler, gösteriler ve konserler yer alacağını ifade eden Kasım, festivalde, kültürü tanıtma amacıyla kurulacak stantlarda, küçük esnafın yöresel ürünlerini satacağını, yiyecek -içecek satışlarının yanı sıra festival alanında ünlü sanatçıların da sahne alacağını söyledi.

Cittaslow üyesi olan Geçitkale-Serdarlı Belediyesi’ni daha da geliştirerek özelde bölge halkına genelde ise tüm ülkeye hizmet vermekte kararlı olduklarını da kaydeden Kasım, tüm halkı festivale davet etti.

3 gün sürecek festival süresince Geçitkale-Serdarlı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Geçitkale Serdarlı Belediyesi Minik ve Yıldızlar Halk Dansları, Gönendere Kültür ve Sanat Derneği Master Halk Dansları ve Akandere Dans ve Ateş Grubu gösterilerini sunacak.

Festivalde, Grup Feslikan, Grup Frekans, Murat Mermer&Grup SOS, “Şirin” ve Grup SOS ilekapanışta Türkiye’nin ünlü rock şarkıcısı Haluk Levent sahne alacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.