enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
45,3532
EURO
53,5211
ALTIN
6.875,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
22°C
İstanbul
22°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
20°C

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre Posta Dairesi heyetini kabul etti.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre  Posta Dairesi heyetini kabul etti.
04.01.2024 13:08
A+
A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre Posta Dairesi Müdürü Fatma Baysal ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Meclis Şeref Salonu’ndan gerçekleşen kabulde konuşan Başkan Töre, KKTC Posta Dairesi’nin çağın şartlarına göre güçlendirilmesi ve dijital ortama da ayak uydurması gerektiğini söyledi.
Ülkenin bir çok yerinde posta dairesine ait temsilciklerin bulunduğunu belirten Başkan Töre, Telekomünikasyon ve Posta dairelerinde personel sıkıntısının giderilerek KKTC’nin kurumsal yapısının güçlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Töre, posta ile yolu gönderiminin hafife alınmaması gerektiğini belirterek, “Emekli olan personelin yeri de sayısal ve tecrübe olarak doldurulmalıdır” dedi.
Hükümetin bu konuda duyarlı olduğunu ifade eden Başkan Töre, tüm Posta Dairesi çalışanlarına da başarılar diledi.

KKTC Posta Dairesi Müdürü Fatma Baysal, kabulden dolayı Başkan Töre’ye teşekkürlerini iletti, dairede yaşadıkları personel eksikliklerini anlattı.
Kabulde Baysal tarafından Başkan Töre’ye ilk gün zarfı ile KKTC’nin kuruluşunun 40.yıl dönümü nedeniyle hazırlanan pul görselini takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.