enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3366
EURO
35,1920
ALTIN
2.247,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
18°C
KKTC
18°C
Az Bulutlu
Çarşamba Gök Gürültülü
17°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Twitter Circle kullanıma sunuldu! Nasıl kullanılır?

Twitter Circle kullanıma sunuldu! Nasıl kullanılır?
31.08.2022 17:21
A+
A-

Son yıllarda kullanıcıların gizlilik ve güvenliği konusunda çok daha fazla adım atmaya başlayan Twitter sadece belirli bir kitleye yönelik paylaşımlar yapmaya izin vermiyordu. Yani profilinizdeki paylaşımlar herkes tarafından görülebiliyordu. Oysa ki, Facebook’ta yaptığınız bir paylaşımı kimin göreceği tamamen sizin elinizde. Twitter Circle özelliği ile benzer bir yapıya geçiş yaptı.

Twitter Circle özelliği herkesin kullanımına açıldı!

Mayıs ayından bu yana test edilen Circle özelliği, Instagram’daki yakın arkadaşlarım özelliğine benziyor desek yanlış olmaz. Belirlediğiniz listede yer almayan kişiler yaptığınız paylaşımları göremiyor. Şu anda herkesin kullanımına sunulan Circle ile listenize en fazla 150 kişi ekleyebiliyorsunuz.

Ancak ilerleyen dönemde bu sayının artma ihtimali yüksek. Bu özelliği kullanarak attığınız tweet’lerin yanında “Yalnızca Twitter Circle listesindeki kullanıcılar bu tweet’i görebilir” şeklinde bir bilgilendirme yer almakta. Böylece listenizdeki kullanıcı, ona özel olduğunu anlayabiliyor.


Instagram Yakın Arkadaşlar özelliği Twitter’a geldi!

Instagram Yakın Arkadaşlar özelliği Twitter’a geldi!

Twitter Circle nedir ve nasıl kullanılır? Instagram’daki Yakın Arkadaşlar özelliğine benzeyen Circle ile tweet’lerinizi koruyun.

Circle özelliği nasıl kullanılır?

Bu özelliği kullanmak için tweet atmadan önce sol üst kısımdaki “Herkes” seçeneğine tıklayarak Circle veya Twitter Çevresi’ni seçmek, listeye yeni kişiler eklemek ve o şekilde tweet göndermek yeterli.

Twitter circle özelliği herkesin kullanımına açıldı!

Peki siz Circle özelliğini beğendiniz mi? Sizce gerekli bir özellik miydi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

SDN Yorumları
0 Yorum

Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.