enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3852
EURO
35,0493
ALTIN
2.326,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Spor ve müzik tutkusunu birleştiren HAKII, ürünleriyle Türkiye’de!

Spor ve müzik tutkusunu birleştiren HAKII, ürünleriyle Türkiye’de!
01.09.2022 12:13
A+
A-

Müzik dinlemek hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Seyehat ederken, çalışırken ve hatta spor yaparken dahi müzik dinliyor, adeta melodilerden enerji ve ilham alıyoruz. Ancak özellikle sportif çalışmalar sırasında çoğu kulaklık bizi yarı yolda bırakıyor. Bu noktada ise devreye spor ve sporcular için özel olarak üretilen HAKII ürünleri devreye giriyor.

Sporculara yönelik ürünleriyle HAKII daima yanınızda

İlk defa 2017 yılında Havit’in h serisi olarak yola çıkan marka, daha sonra tüketicilerden aldığı olumlu geri dönüşler ve ticari başarının ardından HAKII adı altında bağımsız bir marka oldu. Şirket 2019’dan itibaren hareketli bir yaşama ilham veren ses teknolojilerini spor tutkunları ve dünyası ile buluşturdu.

İlham ve tasarımsal iyileştirmeler için gençler ve sporcular ile çalışan HAKII, ortaya dinamik ürünler çıkarmayı başardı. Hafif ve yüksek teknolojiyle donatılmış ürünler tüketiciler tarafından kabul gördü. Bir noktada 2022 Pekin Olimpiyatları’nda bile kendine yer buldu. Peki bir süredir Türkiye’de de faaliyet gösteren şirketin öne çıkan ürünleri neler?

  • HAKII Action sporcu kulaklık

Markanın ülkemizde de sattığı ürünlere göz attığımızda dikkatimizi ilk olarak HAKII Action modeli çekiyor. Aktif spor için özellikle tasarlanmış bu ürün, aktif gürültü engelleme gibi modern teknolojileri de destekliyor. Ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HAKII Action sporcu kulaklık
  • HAKII Ice Bluetooth kulaklık

Eşsiz tasarımıyla yeryüzündeki tüm kablosuz kulaklıklardan ayrılan Hakkı Ice modeli, yukarıda da bahsettiğimiz 2022 Pekin Olimpiyatları’nda karşımıza çıkan kulaklık. Action modeline benzer şekilde aktif gürültü önleme desteği bulunan ürün, buna rağmen uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekiyor. Daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

HAKII Ice Bluetooth kulaklık
  • HAKII Wake profesyonel masaj aleti

HAKII’nın geniş ürün yelpazesi çoğunlukla ses teknolojileri olsa da şirketin ana odağını sporcular oluşturuyor. HAKII Wake profesyonel masaj aleti ise bu neden karşımıza çıkıyor. Ürünün masaj aleti, sıkılaşma ve dinlenme başta olmak üzere üç fartklı modu bulunuyor. Daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

HAKII Wake profesyonel masaj aleti

HAKII’nin Türkiye’deki ürünleri neden ucuz?

Türkiye’de yaklaşık bir senedir CYN Bilişim Teknolojileri distribütörlüğünde aktif satış gerçekleştiren HAKII; Hepsiburada, Teknosa, Trendyol, Turkcell Pasaj, N11 gibi açık pazar yerlerinin yanı sıra D&R mağazalarında da tüketicilerle buluşuyor. Ancak pek çok kişinin aklındaki soru işareti ise “HAKII kulaklıklar neden bu kadar uygun fiyatlı?” oluyor.

Aslında HAKII, pek çok alanda karşılaştığımız basit ama etkili bir stratejiyi uyguluyor. Tıpkı Steam‘de satılan bazı oyunlar, Spotify ya da Apple Music gibi bu kulaklıklar da yerel fiyatlandırmaya sahip. Bu sayede yurt dışındaki fiyatlara ya da dolar kuruna çevirildikten sonra olması gereken fiyata rağmen çok daha ucuz ve erişilebilir bir meblağ karşılığında tüketicilerle buluşuyor.

Merkezine sporcuları koysa da her kullanıcıya hitap eden HAKII ürünleri için yukarıda belirttiğimiz alışveriş platformları ya da D&R mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.