enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5641
EURO
34,7079
ALTIN
2.410,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
26°C

Asus, ROG Phone 6D Ultimate ile ısınma sorununu ortadan kaldırıyor!

Asus, ROG Phone 6D Ultimate ile ısınma sorununu ortadan kaldırıyor!
03.09.2022 18:43
A+
A-

Oyun odaklı akıllı telefon denince akıllara ilk gelen isimlerden Asus, ROG Phone serileriyle önemli bir pazar payını elinde bulunduruyor. Şirket, geçtiğimiz ay merakla beklenen ROG Phone 6 modelini tanıtarak dikkatleri üzerine çekmişti. Şirket, seriye bir modelini daha eklemek istiyor.

ROG Phone 6D Ultimate, üst düzey bir soğutma sistemiyle geliyor

Asus, ROG Phone 6D Ultimate modelini 19 Eylül’de tanıtmaya hazırlanıyor. Daha önce elde edilen bilgilere göre şirket akıllı telefon dünyasının en güçlü cihazlarından birisini çıkarmaya hazırlanıyor. performansıyla üst düzey olması beklenen cihaz, Ultimate termal teknolojisi adı verilen gelişmiş bir soğutma sistemine sahip olacak.


ASUS Zenbook 17 Fold OLED ön inceleme!

ASUS Zenbook 17 Fold OLED ön inceleme!

Avrupa’nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA 2022’de tanıtılan ASUS Zenbook 17 Fold OLED ön inceleme ile karşınızdayız.

Asus, Ultimate termal teknolojisinin nasıl çalıştığına dair bir paylaşım yaptı. Buna göre soğutma sistemi, hava akışına izin veren gelişmiş bir yapıya sahip. Öte yandan ROG Phone 6D Ultimate, Dimensity 9000+ yonga seti tarafından desteklenecek. Cihazın ekranı Samsung Display tarafından üretilecek.

65W hızlı şarj desteğine sahip olacak yeni model, 6000mAh bataryadan beslenecek. Kamera tarafında ise 50 Megapiksel Sony IMX766 sensörüne yer vereceği dile getirildi. ROG Phone 6’da 50 Megapiksel, 13 Megapiksel ve 5 Megapiksellik üçlü kurulum bulunuyor.

ROG Phone 6D Ultimate, AnTuTu’ya göre en güçlü telefon

Birçok kişi, akıllı telefon dünyasının en iyi işlemcisi olarak Qualcomm’un amiral gemisi yonga setlerini gösteriyor. Ancak MediaTek de iddialı işlemciler üretiyor. Genel hatlarıyla aynı olan ROG Phone 6 ve 6D modellerinin performans testi sıralaması bunun en büyük göstergesi oldu.

ROG Phone 6D Ultimate

Dimensity 9000+, yeni Asus modeli ile birlikte CPU 290.000’in üzerinde puan aldı. Öyle ki bu sayı, herhangi bir Qualcomm işlemcisinin aldığı en yüksek değerden yüzde 15 daha iyi yüksek. Bu da AnTuTu arenasındaki en yüksek performans olarak tarihe geçti. Yeni Asus modeli, selefinin Pro versiyonu olarak gelecek. Ancak şirket, henüz tarihi ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.