enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3263
EURO
35,1256
ALTIN
2.296,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Ford ve Tesla’yı bekleyen Tehlike: Apple Car’a büyük ilgi!

Ford ve Tesla’yı bekleyen Tehlike: Apple Car’a büyük ilgi!
03.09.2022 19:39
A+
A-

Teknoloji devi Apple, ekosistemini genişletmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Akıllı telefonlardan bilgisayarlara, giyilebilir teknolojiden otomotiv sektörüne kadar birçok alanda yeni ürünlerini kullanıcılarına tanıtıyor. Bu bağlamda şirket, otomotiv sektörüne de büyük önem veriyor.

Apple Car beklentisi, Ford ve Tesla’yı geçti

Apple, uzun zamandır Apple Car çalışmalarını gizli bir şekilde yürütüyor. Şirket, otomobiline çok önem veriyor ve geliştirilme sürecinde en iyi mühendisleri çalıştırıyor. Görünen o ki bu durum beklentileri oldukça yükseltiyor.




Elon Musk açıkladı; otonom sürüş artık daha pahalı!

Tesla CEO’su Elon Musk, sürücü asistanı yazılımının ön maliyetinin 5 Eylül’de 15.000 dolara yükseleceğini açıkladı.

Strategic Vision tarafından yapılan ankete göre henüz çıkmasına uzun bir süre bulunan Apple Car, otomobil kullanıcıları tarafından ilgi görmeye şimdiden başladı. Analiz şirketi, 200 bin kişiye araba satın almayı düşündüğü markaları sordu. Değerlendirme sonucunda oldukça ilginç veriler elde edildi.

Apple Car

Değerlendirmede yüzde 38 ile Toyota ve yüzde 32 ile Honda ilk sıralarda yer alırken üçüncü sırayı sürpriz bir şekilde Apple aldı. Henüz tanıtılmasına 2 yıl gibi tahmini bir sürenin olduğu model, şimdiden gördüğü ilgiyle şaşırtıyor. Apple Car, yüzde 26 ile Ford ve Tesla’nın önünde 3 sırada yer aldı.

Apple Car

Sızan bilgilere göre Apple Car konseptinin detayları ve tasarımı

Apple şirketi, diğer şirketler baz alındığında çalışmalarını gizli bir şekilde yürütmek istiyor. Bu nedenle ayrıntılı bilgiler elde edilmese de detaylı bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen bilgilere göre otomobil SUV olarak karşımıza çıkacak. Dış tasarımında fütüristik olarak tanımlanan bir şekilde piyasaya sunulacak otomobilin iç mekanında rahatça dönebilen koltuklar ile geleceği iddia ediliyor. Araçta ayrıca yerleşik akıllı asistan Siri bulunacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.