enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3812
EURO
35,0362
ALTIN
2.326,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Samsung’dan 2 modele daha Android 12L sürprizi

Samsung’dan 2 modele daha Android 12L sürprizi
05.09.2022 10:07
A+
A-

Google, geçtiğimiz yıl katlanabilir telefonlar ve tabletler için Android 12L sürümünü duyurdu. Samsung, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerine Android 12L güncellemesi yayınlayacağını açıkladı.

Geçen yılki katlanabilir cihazların ötesinde, bu güncellemenin aynı zamanda Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip/5G ve Galaxy Fold‘un ilk versiyonuna da geleceği tahmin ediliyor.

Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3, Android 12L güncellemesi alacak

Kullanım deneyimini ciddi oranda iyileştiren Samsung, büyük ekranlı katlanabilir cihazlarına yenilenmiş bir görev çubuğu deneyimi getirdi. Ayrıca, çoklu görev modlarına hızlı bir şekilde başlamak için bir çift yeni hareket ve kapak ekranını kullanarak özçekim yapma özelliği de eklendi.

Galaxy Z Flip 3’e gelince, One UI 4.1.1, kapak ekranına daha iyi kamera kontrolleri için yeni özellik eklendi. Bununla birlikte şirket, kapak ekranında hızlı ayar ve belirli kişiler için doğrudan arama gibi özellikleri de kullanıcıların beğenisine sundu.


Google, Eylül ayı güncellemelerini paylaştı!

Google, Eylül ayı güncellemelerini paylaştı!

Google, bu ayki güncellemenin bir parçası olarak kullanıma sunulan bazı yeni özellikleri ve geliştirmeleri ayrıntılı olarak açıkladı.

Galaxy Watch 4 serisi, Samsung’un One UI Watch 4.5 güncellemesiyle birlikte Wear OS 3.5 güncellemesi alacak. Son birkaç aydır Galaxy Watch 4 serisindeki bu güncelleme için beta testi devam ediyor ve Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro’nun kutudan Wear OS 3.5 ile çıkacağı belirtiliyor.

Odak noktası erişilebilirlik olan yeni güncelleme, Samsung’un yerleşik klavye uygulamasında eksiksiz bir QWERTY klavye desteği sunuyor. Samsung ayrıca, kısa bir süre önce kullanıma sunulan yeni saatlerdeki ekran temalarına da dikkat çekiyor.

Hala Tizen’i temel alan Samsung, iki yeni saat yüzü ve geliştirilmiş horlama algılama özelliğiyle bu yeni özelliklerden bazılarını eski Galaxy Watch 3 ve Watch Active 2’ye de getirdi. Samsung, tüm bu güncellemelerin bu hafta yayınlanmaya başladığını ve önümüzdeki haftalarda kademeli olarak sunulacağını açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.