enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
ALTIN
2.280,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
23°C

Apple Fitness+ artık tüm iPhone kullanıcılarına sunulacak

Apple Fitness+ artık tüm iPhone kullanıcılarına sunulacak
08.09.2022 07:49
A+
A-

Apple, bugün gerçekleştirdiği Far Out etkinliğinde iPhone 14 serisi, Watch Series 8 ve AirPods Pro 2 ürünlerini tanıttı. Duyuru dolu bu etkinlikte ayrıca Fitness+ için Apple Watch’a gerek kalmayacağını belirtti. Bundan böyle tüm iPhone kullanıcıları Apple Fitness+’a abone olacak.

Artık iPhone kullanıcıları da Fitness+’a erişecek

Teknoloji devi Apple, Far Out etkinliğinde iPhone kullanıcılarının, 3 binden fazla stüdyo tarzı egzersiz ve meditasyon içeren hizmete erişebileceğini açıkladı. Fitness+, normalde Apple Watch kullanıcıları tarafından kullanılıyordu. Ancak bugünkü etkinlikle birlikte işler değişti. Buna göre iPhone kullanıcıları bu hizmetten yararlanma şansına sahip olacak.

iOS 16 ile gelen Fitness+, iPhone’daki Fitness uygulamasına tam anlamıyla entegre olacak. Ayrıca burada kullanıcılar, etkinlik paylaşımı, ödüller ve daha fazlası sayesinde Hareket boşluğunu dolduracak. Kullanıcılar bu hizmete kaydolmak için bir iPhone’a ihtiyaç duyacak. Sonrasında ise hizmeti iPhone, iPad ve Apple TV üzerinden deneyimleyebilecekler.


iPhone 14 serisinin Türkiye fiyatları belli oldu! Tam 57 bin TL

iPhone 14 serisinin Türkiye fiyatları belli oldu! Tam 57 bin TL

Apple bugün akşam saatlerinde düzenlediği etkinlikte yeni akıllı telefonlarını tanıttı. İşte iPhone 14 serisini Türkiye fiyatları…

Apple’ın Fitness teknolojilerinden sorumlu başkan yardımcısı Jay Blahnik konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

“İki yıldan kısa bir süre önce piyasaya sürülmesinden bu yana, Fitness+’ın hayatlarında ne gibi bir fark yarattığı konusunda kullanıcılardan inanılmaz geri bildirimler aldık. Fitness+’ı daha sonra tüm kullanıcıların kullanımına sunarak ödüllü hizmeti daha da fazla kişiye sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu sonbahar, Apple Watch’ları olmasa bile dünya çapında daha fazla insanın fitness ve sağlık hedeflerine yönelik motive kalmasını ve daha sağlıklı bir gün yaşamasını bekleyemeyiz.”

Ayrıca şirket, sonbahar boyunca Fitness+’ın, Apple Watch’ta insanların daha çok yürümesini sağlamak için tasarlanan hizmetlerden bahsetti. Bunu için Fitness+ kullanıcılarına hikayeler, fotoğraflar ve müzik paylaşan etkili kişilerin ses deneyimi olan Time to Walk‘un yeni bölümlerini tanıtacağını duyurdu.

Apple Fitness+ artık tüm iPhone kullanıcılarına sunulacak

Time to Walk bugüne kadar Prens William, Christopher Meloni, Camila Cabello ve Nick Jones gibi isimleri ağırladı. Apple’ın açıklamasıyla birlikte de yeni sezonunun geleceği ortaya çıktı.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.