enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3684
EURO
34,9873
ALTIN
2.324,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Anker RoboVac G30 hybrid akıllı robot süpürge inceleme!

Anker RoboVac G30 hybrid akıllı robot süpürge inceleme!
09.09.2022 15:15
A+
A-

Son zamanlarda popüler olan temizlik robotları, yoğun iş temposu sebebiyle en büyük yardımcımız haline geldi. Bu alanın yeni oyuncularından Anker Eufy RoboVac G30 Hybrid akıllı robot süpürge incelemesi ile karşınızdayız.

Anker RoboVac G30 hybrid akıllı robot süpürge inceleme!

SDNShiftdelete.net

Anker RoboVac G30 satın almak için buraya tıklayın

Anker’in güçlü robot süpürgesi, geliştirilmiş Gyro-Navigasyon Teknolojisi ve yepyeni Yol İzleme Sensörü, RoboVac’in daha önce hiç olmadığı gibi bir amaçla temizlik yapmasını sağlıyor. Hybrid yani melez olarak tasarlanan Anker robot süpürge paspaslama işlemini de yapıyor. Güçlü özellikleriyle ön plana çıkan ürün evinizin temizliği için paspaslama, süpürme ve temizleme işlemlerini başarıyla gerçekleştiriyor.

2000Pa’lık yüksek emiş gücü, RoboVac’in odadan odaya geçerken yüksek bir çekim gücüne sahip olduğunu kanıtlıyor. RoboVac, ekstra vakum gücü gerektiğinde emiş gücünü otomatik olarak artıran BoostIQ Teknolojisine sahip. Birden fazla temizleme modu ve otomatik temizleme programlaması ile RoboVac, siz rahatlarken zahmetsiz, kapsamlı bir temizlik sağlıyor.

Sıfır güçlükle sessiz vakumlama sağlamak için içeriden ve dışarıdan izole edilen RoboVac, bir mikrodalga fırının eşdeğer sesiyle temizlik yapabiliyor. Yalnızca 2,85 inçlik azaltılmış yükseklik, alçak mobilyaların altını kolaylıkla temizlemeye olanak sağlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.