enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

iPhone 14 modellerinin batarya kapasiteleri ortaya çıktı!

iPhone 14 modellerinin batarya kapasiteleri ortaya çıktı!
12.09.2022 09:19
A+
A-

Apple, yaptığı etkinlik ile birlikte geçtiğimiz hafta yeni iPhone 14 modellerini tanıtmıştı. Yeni akıllı telefon modellerinde sunduğu öne çıkan özellikleri bizlerle paylaşan marka, batarya kapasiteleri konusunda ise açıklama yapmamıştı. Ancak yeni telefonların batarya kapasiteleri Çin’de ortaya çıktı.

Bir model dışında batarya kapasitelerinde artış var

Apple, tanıtım sırasında yeni akıllı telefon modellerinin batarya kapasitesi hakkında net bir açıklama yapmamıştı. Teknoloji devi, dört iPhone 14 modelinin batarya ömrünün günlük kullanım için rahatça yeterli olduğunu ifade etmekle yetindi.




Apple, iPhone aboneliğine başlıyor! Tarih ortaya çıktı

Apple, donanım ürünleri için abonelik hizmetini test ediyor. Bu abonelik sayesinde aylık iPhone kiralama mümkün olacak.

Apple’ın web sitesindeki teknik özelliklere göre iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri, çevrimdışı video oynatma için eşdeğer iPhone 13 modellerine kıyasla bir saate kadar daha uzun pil ömrü sunuyor.

iPhone 14 Plus’ın ise direkt bir selefi olmadığı için ise bu telefon hakkında net bir karşılaştırma yapılamıyor. Ancak yapılan tanıtımda, iPhone 14 Plus şimdiye kadar en çok pil ömrüne sahip Apple markalı telefon olarak nitelendirilmişti.

Ortaya çıkan verilere yeni iPhone 14 modellerinden üçü daha büyük batarya kapasitesi ile geliyor. Öte yandan iPhone 14 Pro Max, 13 Pro Max’e göre daha düşük batarya kapasitesi ile şaşırtıyor. Apple’ın daha düşük hacimli bataryaya rağmen 1 saat fazla kullanım ömrü sunması da bir diğer şaşırtıcı detay olarak öne çıkıyor.

iPhone 13 batarya kapasiteleri:

iPhone 14 batarya kapasiteleri:

  • iPhone 14: 3,279 mAh
  • iPhone 14 Plus: 4,325 mAh
  • iPhone 14 Pro: 3,200 mAh
  • iPhone 14 Pro Max: 4,323 mAh

Karşılaştırmak için iPhone 13 ve iPhone 14 modellerinin batarya kapasitelerini yukarıda bir araya getirdik. Görüldüğü gibi iPhone 14 Pro Max dışında tüm modellerin batarya kapasiteleri artmış durumda. Yeni telefonların batarya performansı da merakla bekleniyor.

Peki siz iPhone 14 modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.