enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
ALTIN
2.297,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Discord dolandırıcılarının vazgeçilmezi “ücretsiz Nitro” mesajı nedir?

Discord dolandırıcılarının vazgeçilmezi “ücretsiz Nitro” mesajı nedir?
14.09.2022 19:24
A+
A-

İnternetteki dolandırıcılık girişimlerinin ardı arkası kesilmiyor. Her geçen gün yeni bir yöntem keşfeden suçlular, gelişen dünyaya da ayak uydurmayı ihmal etmiyor. Bunun son örneği ise yakın zamanda Discord kullanıcılarının karşısına çıktı. Son zamanlarda “ücretsiz Nitro” adı altında mesajlar alan kişilerin sayısı gittikçe arttı. Peki Discord ücretsiz Nitro mesajı nedir? İşte detaylar…

Discord ücretsiz Nitro mesajı nedir?

Son günlerde Discord Türkiye kullanıcılarının oldukça şikayet ettiği bu mesajlar, pek çok kişiyi rahatsız ediyor. Peki nedir bu mesajlar? İlk olarak belirtmemiz gereken kısım gerçekten de ücretsiz bir ödül olmadığı. Discord üzerindeki herhangi bir bot, size ücretsiz şekilde Nitro göndermez.

Discord botlarının veya rastgele kullanıcıların gönderdiği ücretsiz Nitro mesajları, bilgi hırsızlığı amacıyla gönderilirken, asla hesabınıza Nitro aboneliği tanımaz. Bu mesajlara aldanmayın ve atılan linke asla tıklamayın.


Google, Avrupa’da rekor ceza ile karşı karşıya

Google, Avrupa’da rekor ceza ile karşı karşıya

Google’a Adsense politikası nedeniyle İngiltere ve Hollanda’da ceza istemiyle dava açıldı. Google, rekor ceza ödeyebilir.

Sahte ücretsiz Nitro mesajı nasıl anlaşılır?

Gelen ücretsiz Nitro mesajlarının gerçek olup olmadığını anlamak oldukça basit. Mesajın sahte olduğunu, gönderilen linkin domain adresinden anlayabilirsiniz. Eğer gönderilen linkin domaini discord.gg veya discord.com‘dan farklıysa, link sahte demektir.

Discord ücretsiz nitro mesajı nedir?

Linke tıklarsanız, Discord dahil birçok sosyal medya hesaplarınız çalınabilir. Bu sebepten ötürü güvenliğiniz için her atılan linke tıklamamalısınız.

Sahte ücretsiz Nitro linkine tıkladım, ne yapmalıyım?

Öncelikle sahte Nitro linkine tıkladıysanız telaşlanmanıza gerek yok. Sadece güvenli ve işini iyi yapan bir antivirüs ile tarama yapın ve tüm hesaplarınızın şifresini değiştirin. Sonra ise mesajı gönderen hesabı Discord Support üzerinden şikayette bulunun. Hesabı şikayet ederek bu sayede diğer kullanıcılar için de düşünceli bir harekette bulunmuş olursunuz.

Discord ücretsiz nitro mesajı nedir?

Sahte ücretsiz Discord Nitro mesajları nasıl gönderiliyor?

Sahte Nitro mesajları tek tek gönderilmiyor. Aslında bu bir ağacın dalları gibi. İlk olarak rastgele birisine gönderiliyor. Sonra o kişinin hesabı çalınıyor ve hesabından tüm arkadaşlarına sahte Discord Nitro mesajı gönderiliyor. Sonra ise onlar da linke tıklayınca onların da hesapları çalınıyor ve onların da arkadaşlarına sahte mesaj atılıyor. Bu döngü böylece devam ediyor ve yüzlerce hesap çalınıyor.

Peki, size daha önce ücretsiz Nitro mesajı geldi mi? Bu durumda ne yaptınız? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.