enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Nintendo, Switch için yeni oyunlarını duyurdu

Nintendo, Switch için yeni oyunlarını duyurdu
16.09.2022 00:12
A+
A-

Konsol savaşları tüm hızıyla devam ediyor. Xbox ve PlayStation cephesi dokuzuncu nesil ürünleriyle rekabet ederken, yarışa geriden başlayıp Microsoft’u geride bırakan Nintendo ise Switch sayesinde rekor üstüne rekor kırıyor. Başarısının sırrının özel oyunlardan kaynaklandığının farkında olan şirket, son olarak düzenlediği özel bir etkinlikte yeni oyunlarını tanıttı.

Nintendo Switch için yeni oyunlar duyuruldu

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Hyrule’nin uçsuz bucaksız topraklarına ek olarak, Legend of Zelda serisinin en yeni oyunu sizi gökyüzüne ve bunun ötesine geçen geniş bir dünyaya götürecek. The Legend of Zelda: Breath of the Wild’ın devamı, 12 Mayıs 2023’te Nintendo Switch için çıktığında Link’in heyecan dolu bu yeni macerasına katılın.

SDNShiftdelete.net

Fire Emblem Engage

Fell Dragon’a karşı yapılan savaşta, dört krallık bu büyük kötülüğü ortadan kaldırmak ve mühürlemek için diğer dünyalardan kahramanlarla birlikte çalıştı. Bin yıl sonra bu mühür zayıfladı ve Fell Dragon yeniden uyanmak üzere. Divine dragon olarak, dünyaya dağılmış Emblem yüzüklerini toplayın ve Elyos Kıtasına barışı getirin,kaderinizi karşılamak için zengin stratejileri ve sağlam kişiselleştirmeleri kullanın.

Marth ve Celica gibi geçmiş Fire Emblem oyunlarından efsanevi kahramanları çağırın ve onlarla birlikte savaşın ve bu yeni hikayede güçlerini kendinize katın. Sıra tabanlı strateji oyunu olarak bilinen Fire Emblem serisi, stratejinizi dikkatlice oluşturmak için özelleştirebileceğiniz ve etkileşime geçebileceğiniz yeni karakterler ile geri dönüyor. Fire Emblem Engage, 20 Ocak 2023’te Nintendo Switch için geliyor.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Efsane wii oyunu geri dönüyor, hem de daha fazlasıyla. Bir gün, gizemli bir uzay gemisi Planet Popstar’a iniş yapar. Kirby ve arkadaşları, gizemli Magolor’a yardım etmek için büyüleyici bir maceraya atılırlar.Kirby belirli düşmanları içine çektiğinde çok çeşitli kopyalama yeteneklerine erişim kazanabilecek. Yerel multiplayer ile aynı konsol üzerinde 4 oyuncu birlikte bu maceraya atılabilir, herkes favori kopyalama yeteneklerini kullanırken aynı anda Kirby olarak da oynayabilir.

Ayrıca eski seriden geri dönen Samurai Kirby ve seriye yeni dahil edilen Magolor’s Tome Trackers dahil olmak üzere oynanabilecek mini oyun koleksiyonu da mevcut. Kirby’s Return to Dream Land Deluxe 24 Şubat 2023’te Nintendo Switch için geliyor.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Pikmin 4

Pikmin serisinin yeni oyunun tanıtım videosunda Tranquil park ve uyuklayan Bulborb görülüyor, fakat burada bir eksik var…Pikmin! Nerede olabilirler ? Nintendo Switch için çıkacak olan bu yeni oyun hakkında daha fazla ayrıntı, 2023 lansmanından önce açıklanacak.

YouTube video

SDNShiftdelete.net
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.