enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

WhatsApp görüşmelerine iki yeni özellik geliyor!

WhatsApp görüşmelerine iki yeni özellik geliyor!
27.09.2022 10:18
A+
A-

WhatsApp, kullanıcılar tarafından oldukça sevinçle karşılanacak özellikler üzerinde çalışıyor. Uygulamada sesli veya görüntülü aramalara katılmak artık daha kolay olacak. İşte WhatsApp aramalarına gelen yeni özellikler.

Meta’nın mesajlaşma uygulaması WhatsApp, son gelen güncellemelerle birlikte çok daha kullanışlı hale geliyor. Şirketin CEO’su Mark Zuckerberg, WhatsApp aramalarını geliştiren yeni özellikler hakkında paylaşımda bulundu.

Zuckerberg’in paylaşımına göre WhatsApp, sesli ve görüntülü görüşmelere linkle katılma özelliğini kullanıma sunuyor. Zoom ve Google Meet gibi toplantı uygulamalarında linkle katılma özelliği mevcutken, yeni güncellemeyle birlikte artık WhatsApp’ta da benzer bir özellik kullanılabilecek.


BluTV abonelik ücreti 2. kez zamlandı!

BluTV abonelik ücreti 2. kez zamlandı!

BluTV abonelik ücreti bu yıl içerisinde 2. kez zamlandı. Peki eylül 2022 itibariyle aylık ve yıllık abonelik fiyatları ne kadar?

32 kişiye kadar görüntülü arama yapılabilecek

Bu güncellemeden önce aramalar maksimum 8 kişi ile yapılabiliyordu. Açıklamalara göre artık WhatsApp üzerinden yapılan görüntülü aramalardaki kullanıcılar 32 kişiye kadar çıkabilecek. Henüz test aşamasında olan bu özellik, şirketlerin artık toplantılarını WhatsApp üzerinde yapabilmelerine imkan sunuyor.

WhatsApp aramalarına gelecek yeni özelliklerin ne zaman sunulacağı hakkında net bir tarih bulunmuyor. Tarihle birlikte diğer ayrıntılar da önümüzdeki günlerde netleşecek.

WhatsApp’taki avatarlarınız çıkartmaya dönüşüyor!

WhatsApp avatarları çıkartmaya dönüşüyor

WhatsApp yeni aramalar özelliklerle birlikte, şu anda kişiselleştirilmiş avatarların çıkartma olarak kullanımıyla ilgili çalışıyor gibi görünüyor. Daha önce, WhatsApp’ın kullanıcıların video görüşmeleri için avatar kullanmalarına olanak sunmasına dair raporlar bulunuyordu. Şimdi ise kullanıcıların avatarlarını çıkartmaya dönüştürme özelliğinden bahsediliyor.

Yeni özellikle Android için WhatsApp beta sürümü 2.22.21.3‘te ortaya çıkmış durumda. Ancak henüz test aşamasının geniş çapta erişilebilir olmadığını belirtmekte fayda var. Güncellemenin beta topluluğunun daha geniş bir bölümüne ne zaman sunulacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Bununla birlikte bekleyişin ise uzun sürmeyeceğini düşünüyoruz.

WhatsApp’taki avatarlarınız çıkartmaya dönüşüyor!

WABetaInfo‘ya göre WhatsApp, sunduğu yeni özellikler ile birlikte rakiplerine karşı elini güçlü tutma hedefinde. Diğer yandan metaverse evreni için hazırlanan şirket, bu sayede kullanıcılarının avatar kullanımına alışması için ilk adımları atıyor olabilir.

Pekala, sizler WhatsApp aramalarına gelen yeni özellikler hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce olması gereken özellikler miydi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.