enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
ALTIN
2.280,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
23°C

OPPO Enco X2 TWS kulaklık inceleme!

OPPO Enco X2 TWS kulaklık inceleme!
29.09.2022 20:13
A+
A-

Çinli teknoloji şirketi OPPO, kablosuz kulaklık ürün gamına bir yeni modeli daha ekledi. Şubat ayında tanıtılan OPPO Enco X2 TWS kulaklık inceleme videosu ile karşınızdayız.

OPPO Enco X2 TWS kulaklık inceleme!

SDNShiftdelete.net

OPPO Enco X2 TWS kulaklık satın almak için buraya tıklayın

Şirkete göre bugüne kadar ürettikleri en iyi kulaklık olan OPPO Enco X2, Apple’ın AirPod’larına güçlü bir rakip olarak geldi. Bunun nedeni ise OPPO‘nun ses dünyasında uzun kariyere sahip bir İskandinav devi olan Dynaudio ile birlikte geliştirdiği yeni akustik sistem.

OPPO Enco X2 TWS kulaklık inceleme

Enco X2, 900 kbps’ye kadar bir kod hızını desteklemesini sağlayan LHDC 4.0 iletim protokolüne sahip Bluetooth 5.2 bağlantısı ile gelmekte. Ayrıca Akıllı Gürültü Önleme, Maksimum Gürültü Önleme, Orta Düzeyde Gürültü Önleme, Hafif Gürültü Önleme, Şeffaflık Modu ve Vokal İyileştirme dahil olmak üzere birden fazla düzeyde özellikleri barındırmaktadır.

Cihaz gürültü engelleme kapalıyken tek bir şarjla 9,5 saate kadar müzik çalma sunabilir. Bu süre, şarj kutusuyla 40 saate kadar uzatılabilir. Maksimum gürültü engelleme ve %50 ses seviyesi ile Enco X2, tek şarjla 5,5 saate kadar; şarj kutusuyla 22 saate kadar oynatma sağlayabilir.

OPPO Enco X2 TWS kulaklık inceleme

Qi kablosuz şarjı desteklediği için USB Type-C bağlantı noktası üzerinden veya kablosuz olarak şarj edilebilir. Kulakiçi kulaklıklar, bir akıllı telefonla ters şarjı destekleyen birinin arkasına yerleştirerek de ters şarj edilebilir. Şirket siyah ve beyaz renk çeşitleriyle piyasaya sürülen olan Enco X2, Türkiye pazarında 2.850 TL fiyatla satışta bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.