enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Sağlık Bakanı Altuğra Kalp Damar Cerrahisi Servisi’ni ziyaret etti

Sağlık Bakanı Altuğra Kalp Damar Cerrahisi Servisi’ni ziyaret etti
29.09.2022 11:37
A+
A-

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra berbaberindeki yetkililer ile birlikte , tadilatı yapılan Kalp Damar Cerahisi Servisi’ni ziyaret etti.

Bakan Gürçağ’a ziyareti sırasında bilgi veren Başhekim Yardımcısı Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Hasan Birtan, yangının ardından yapılan çalışmalar sonucunda sonucunda Kalp Damar Cerrahisi Bölümünü’nün ameliyathane ve 8 yataklı yoğun bakımı ile hizmet vermesi için yeni bir proje çizildiğini anlattı.

Dr. Birtan, yapılacak çalışmalar sonucunda daha yeni daha modern daha çağdaş bir ameliyathane ve yoğun bakıma kavuşulacağını söyledi.

İhaleyi alan Asin İnşaat LTD. Genel Müdürü Sergül Kırmızı iki bölümden oluşan ve yaklaşık 500 metrekarelik alanı kapsayacak proje ile ilgili bilgi verdi.

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra da yeni yıldan önce yoğun bakım ünitesinin tamamlanmasının öngörüldüğünü söyledi.

Altuğra,Dünya Kalp Günü’nde çalışmalara başlamanın heyecan verici olduğunu vurgulayarak kardiyologlar ile Damar ve Cerahi uzmanlarının gününü kutladı.

Dünyada ölümlerin en fazla kalp ve damar hastalıkları nedeniyle gerçekleştiğini anımsatan Altuğra, hekimlerin hayatımızdan sporun eksik edilmemesi düzenli beslenilmesi fazla kilodan kurtulmayı önerdiklerini vurguladı.BRT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.