enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Apple Watch bir kez daha patladı!

Apple Watch bir kez daha patladı!
06.10.2022 21:31
A+
A-

Apple, birçok teknoloji ile öne çıkarken, akıllı saat serisi de bunlardan bir tanesi. Geçtiğimiz günlerde Watch Series 8 modelini tanıtan Apple, yeni bir iddia ile karşı karşıya. Buna göre, bir kullanıcı sahibi olduğu Apple Watch 7’nin aşırı ısınarak patladığını iddia etti.

Apple Watch 7 neden patladı?

Bir Apple Watch Series 7 kullanıcısı, cihazının aşırı ısınıp dumanlar çıkarmaya başladıktan sonra patladığını iddia etti. Bu durum Apple ile paylaşılırken, şirketin akıllı saatin patlama nedeni ile ilgili araştırma yapacağı belirtiliyor. Diğer yandan Apple’ın bu süreçte akıllı saat kullanıcısını sessiz kalmasını istediği ifade edildi.




Apple Watch Ultra kutu açılışı!

Akıllı telefonlardan bile pahalı olan Apple Watch Ultra modeli SDN ofisine geldi. İşte Apple Watch Ultra kutu açılışı!

9to5Mac‘e açıklama yapan Apple kullanıcısı ise akıllı saatinin normalden çok daha fazla ısındığını belirtti. Sonrasında ise bir gün saatinin arka bölümünün çatladığını aktaran kullanıcı, akıllı saatin sıcaklık nedeniyle kapanması gerektiğine dair bir uyarı verdiğini söylüyor. Watch 7 kullanıcısı bu süreçte oda sıcaklığının ise yaklaşık 21 derece olduğunun altını çiziyor.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Bu durumun ardından Apple ile iletişime geçen akıllı saat kullanıcısı, istediği ilgi ile karşılaşmadığını ifade etti. Bu arama sırasında herhangi bir çözüm ya da tavsiye almadığını belirten kullanıcı, telefondaki kişinin sadece şirketten haber alana kadar saate dokunmaması talimatı verdiğini ifade etti.

Ancak diğer gün durum daha da kötü bir hâl aldı. Sabah uyandığında akıllı saatinin dokunulmayacak şekilde sıcak olduğunu belirten kullanıcı, ekranın ise sıcaktan paramparça olduğunu iddia etti. Kullanıcı, saatin fotoğrafını çekmek için eline aldığında ise saatten ‘çıtırtı’ seslerinin geldiğini, sonrasında ise saati pencereden dışarı atarken ‘patladığını’ belirtiyor.

Apple imzalı akıllı saatin, kullanıcının koltuğunda yanık izleri bıraktığı belirlenirken, kullanıcı tekrar Apple ile iletişime geçtiğini belirtti. Apple tarafından bu olayın öncelikli olarak inceleceği aktarılırken, Apple Watch 7’nin detaylı incelenmesi için ise laboratuvara götürüldüğü belirtiliyor.

Saatin neden patladığı araştırılmaya devam ederken daha önce de çeşitli zamanlarda Apple Watch akıllı saatlerin patlayabildiğine dair çeşitli haberler ortaya çıkmıştı. Peki sizce Apple Watch 7 neden patladı? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.