enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

HTC, VR gözlükte çığır açacak!

HTC, VR gözlükte çığır açacak!
07.10.2022 00:07
A+
A-

Bir zamanların en çok konuşulan akıllı telefon üreticilerinden biri olan HTC, bir yandan akıllı telefon sektöründe kendisini tekrar kanıtlamaya çalışırken diğer yandan ise sanaş gerçeklik konusunda önemli adımlar atıyor.

HTC, yeni küçük boyutlu VR gözlüğünü tanıtmaya hazırlanıyor

2021 yılında HTC Vive Flow VR gözlüğünü tanıtan şirket, bu yılında başında ise Vive bilekliğini piyasaya sürmüştü. Tayvan merkezli şirket, 2022 yılı bitmeden yeni bir VR gözlük tanıtmaya daha hazırlanıyor. Şirket yeni ürününü Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile duyurdu.




HTC Desire 22 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri

Sanal gerçeklik teknolojileri üzerine çalışmalar yürüten HTC’nin yeni telefonu: HTC Desire 22 Pro özellikleri ve fiyatı ile karşımızda!

Yapılan paylaşımın görselinde HTC yeni VR gözlük hakkında pek bir detay yer vermezken, paylaşım notunda ise “ya küçülün ya da eve gidin” ifadesi yer alıyor. Bu paylaşımdan VR gözlüğün daha küçük bir boyuta sahip olacağı anlaşılabiliyor. HTC ayrıca gelen sorular üzerine “Büyük bir şey üzerinde çalışıyoruz… yani küçük demek istedik. Bu yeni bir VR gözlük” açıklamasında bulundu.

HTC’nin bu yeni VR gözlük modelinin şirketin Proton projesinin ikinci aşaması olarak yorumlayabiliriz. HTC Vive Flow VR gözlüğü konusunda fiyat ve performans konusunda çeşitli eleştiriler alan üretici, daha iyi bir VR deneyimi için yeni cihazını hazırlıyor gibi görünüyor.

Hâli hazırda hafif ve rahat bir tasarıma sahip olan Vive Flow’un diğer özelliklerinin de geliştirilmesi ile birlikte ortaya daha başarılı bir VR gözlük çıkacaktır. Ayrıca HTC’nin paylaşımına göre çok daha küçük bir VR gözlük ile karşı karşıyayız. Bu da gözlüğün rahatlığı ve hafifliği konusunda bir adım daha atılacağı anlamına geliyor.

HTC Vive Flow

HTC’nin boyut küçültmesi ve performans artışını nasıl bir arada yapacağı ise merak konusu. Ancak şirket bunu başardığı takdirde rakiplerinin büyük ölçüde önüne geçecektir. Diğer yandan Meta ve Apple da kendi VR gözlüklerini tanıtmaya hazırlanıyor.

Yapay gerçeklik sektörü gidecek büyüyecek gibi görünüyor. Peki sizler VR gözlükler ve sanal gerçeklik hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.