enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Ofiste kim, hangi Android telefonu kullanıyor?

Ofiste kim, hangi Android telefonu kullanıyor?
09.10.2022 21:37
A+
A-

SDN olarak ofis içi eğlenceli videolarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Son olarak sizlerden gelen yoğun talep ve istek üzerine ofisimizde kimin hangi telefonu kullandığına yakından bakıyoruz. Peki ShiftDelete.Net ofisi içinde kim, hangi Android telefonu kullanıyor?

Ofiste kim, hangi Android telefonu kullanıyor?

Bu videomuzda merak edilen ShiftDelete.Net ofisi içinde kim, hangi Android telefonu kullanıyor? sorusuna yanıt verdik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri videomuzla başbaşa bırakalım…

SDNShiftdelete.net

SDN Proje ve Reklam Müdürü Deniz Abadan, ana telefon olarak şimdiye dek Samsung Galaxy Note 20 Ultra kullanıyor.

SDN editörü Samet Jankovic, ilk olarak Poco X3 Pro kullanıyor. Sonrasında Xiaomi 12 Pro modeline geçen Samet, Oppo Find X2, Huawei Nova 10 Pro modellerini test ediyor.

SDN Genel Yayın Yönetmeni Tolga Cem Küçükyılmaz, iPhone 13 kullanıyor. Android tarafında ise Galaxy Fold4 modelini ikinci telefon olarak kullanıyor.

SDN ofisinden Buse ise 6 yıldır Galaxy Note 9 modelini kullanıyor. Samsung’a bağlı olan Buse, uygun fiyatı yüzünden tercih ettiğini söylüyor.

Prodüksiyon ekibimizden Rıza ise 4 yıldır Huawei P20 Lite kullanıyor. Hayalindeki Android telefon ise Galaxy S22 Ultra. Ofisimizin en eskisi Pınar ablamız ise Huawei Mate 10 Lite kullanıyor.

Bir diğer prodüksiyon ekibimizin parçası Anıl ise Xiaomi 11T modelini kullanıyor. Neden kullandığı konusunda ise batarya süresinin ön planda olduğunu söylüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.