enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
EURO
ALTIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Amiral gemisi katili POCO F5 hakkında ilk bilgiler geldi!

Amiral gemisi katili POCO F5 hakkında ilk bilgiler geldi!
11.10.2022 10:11
A+
A-

Xiaomi’nin bağımsız markalarından POCO, ülkemiz dahil tüm dünyada önemli satış başarılarına imza atan F serisini genişletmek için kolları sıvadı. Bu kapsamda haziran ayında tanıtılan F4 5G’nin halefi üzerindeki çalışmalarını sürdüren Çinli üretici, yakında POCO F5 modelini piyasaya sürecek. Son olarak telefonla ilgili ilk detaylar geldi.

POCO F5 kullanıcılara neler sunacak?

POCO F5; 23013PC75G model numarasıyla IMEI veri tabanında ortaya çıktı. Global, Çin ve Hindistan gibi pazarlarda satışa sunulacak telefon kendi anavatanı Çin’de Redmi K60 olarak raflardaki yerini alacak. Öte yandan teknik özellikleriyle ve tasarımıyla günümüz amiral gemilerine doğrudan rakip olacak.

Akıllı telefonun bazı kilit özellikleri de belli oldu. Buna göre POCO’nun yeni amiral gemisi katili modeli, 2K çözünürlüklü 120 Hz tazeleme hızı sunan AMOLED bir panelle kullanıcıların karşısına çıkacak. Ayrıca panel 1000 nit parlarklığa ulaşabilecek.


POCO X5 hakkında ilk bilgiler geldi!

POCO X5 hakkında ilk bilgiler geldi!

Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen POCO X5 modeliyle ilgili ilk bilgiler geldi. Peki akıllı telefon kullanıcılara neler sunacak?

Akıllı telefonda mobil pazarın en güçlü yongalarından Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1’in kullanılması söz konusu. 4 nm fabrikasyon süreciyle üretilen işlemci; bir 3.0 GHz ARM Cortex-X2 (Kryo), üç 2.5 GHz ARM Cortex-A710 ve dört 1.8 GHz ARM Cortex-A510 çekirdeklerine ek olarak Adreno 730 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

POCO F5 hakkında bilinen detaylar şimdilik bu kadar. Cihazın çıkış tarihi ise muhtemelen 2023’in ilk çeyreği gibi olacak. Fikir verme açısından modelin selefinin teknik özellikleri ise şöyle;

  • İşlemci: Snapdragon 870
  • Ekran: 6.67 İnç, 120 Hz, FHD+, AMOLED
  • Depolama: 128/256 GB
  • Bellek: 6/8 GB RAM
  • Arka kamera: 64+8+3 Megapiksel
  • Ön kamera: 20 Megapiksel
  • Batarya: 67W hızlı şarj/ 4.500 mAh
  • İşletim SistemiAndroid 12 tabanlı MIUI 13

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.