enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3263
EURO
35,1256
ALTIN
2.296,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Motorola Razr 2022 dudak uçuklatan fiyata globale geliyor

Motorola Razr 2022 dudak uçuklatan fiyata globale geliyor
11.10.2022 13:16
A+
A-

Motorola, ağustos ayında tasarımıyla Samsung’un Galaxy Z Flip serisine rakip olan Razr 2022 modelini vitrine çıkardı. Katlanabilir telefon ilk etapta Çin’de satışa çıkarken, küresel pazarlara gelip gelmeyeceği kısa bie süre öncesine kadar belli değildi. Son ortaya çıkan bilgilere göre cihaz globale gelecek. Ancak dudak uçuklatan bir fiyat etiketiyle.

Motorola Razr 2022’nin global fiyat etiketi ne olacak?

Sektörde sızıntılarıyla ön plana çıkan Roland Quandt, yaklaşan Motorola Razr 2022 modelinin çok yakında globale geleceğini iddia etti. Quandt’a göre Çin’de 865 euroya satılan katlanabilir telefon Avrupa’da 1.200 eurodan başlayan fiyat etiketlerine sahip olacak.

Bilindiği üzere Samsung’un aynı dönemlerde tanıtılan Galaxy Z Flip 4 modeli 1.099 eurodan başlayan fiyat etiketlerine sahip. Bu noktada Razr 2022’nin 8 GB RAM + 128 GB, 12 GB RAM + 256 GB ve 12 GB RAM + 512 GB opsiyonlarıyla geleceğini ve fiyatların yukarıda belirttiğimiz 1.200 euronun daha da üzerine çıkma ihtimalinin söz konusu olduğunu belirtelim.


Motorola Maui’nin teknik özellikleri ve görselleri ortaya çıktı!

Motorola Maui’nin teknik özellikleri ve görselleri ortaya çıktı!

Orta seviye modelleriyle akıllı telefon dünyasında önemli bir yer edinen Motorola, Maui modeli için çalışmalarını sürdürüyor.

Tabii tüm bu detaylar şimdilik bir sızıntıdan ibaret. Ancak bu veriler doğruysa, bir döneme damga vuran ve eski günlerine dönme planları yapan Motorola gibi bir firmanın işini bir hayli zorlaştırabilir. Zira Razr 2022 katlanabilir telefon sektöründe en yüksek pazar payına sahip Samsung’un Galaxy Z Flip 4’ü karşısında tam anlamıyla başarıya ulaşamayabilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.