enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
EURO
ALTIN
1.159,51
KKTC
Az Bulutlu
KKTC
Az Bulutlu
Cumartesi Çok Bulutlu
7°C
Pazar Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
11°C

El-Sen eylemlilik sürecinin ilk adımı olarak yarın basın açıklaması yapacak

12.10.2022 10:38
A+
A-

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen), “Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (Kıb-Tek) içerisine düşürüldüğü olumsuz durumun biran önce son bulması için” bugüne kadar yaptıkları uyarıların dikkate alınmadığını kaydetti ve yarın eylemlilik sürecinin ilk adımı olarak yaşanan sorunlar ve izlenecek süreçle ilgili basın açıklaması yapılacağını duyurdu.

El-Sen tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, basın açıklaması saat 10:00’da Kıb-Tek Merkez binası önünde yapılacak.

Açıklamada, basın açıklamasının Kıb-Tek’in sorun üreten bir yapıdan çıkarılıp, çözüm üreten bir yapıya kavuşturulabilmesi için sendikanın taleplerinin hayat bulması amacıyla başlattığı eylemlilik sürecinin ilk adımı olacağı vurgulandı.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.