enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
22°C
KKTC
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C

NVIDIA GeForce NOW oyun deneyimini katlıyor!

NVIDIA GeForce NOW oyun deneyimini katlıyor!
14.10.2022 23:27
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Google bulut oyun hizmeti Stadia’yı kapatacağı açıkladı. Google bulut oyun hizmetinde başarıyı yakalayamazken, NVIDIA ise 2013 yılından bu yana GeForce NOW ile oldukça iyi işler çıkarmayı başarıyor.

GeForce NOW oyun keyfini artırmaya devam ediyor

NVIDIA‘nın GeForce NOW hizmeti, eski donanımlarda bile modern oyunları oynamayı mümkün kılmasıyla birlikte önemli bir kullanıcı sayısına ulaşmış durumda. Tanıtımından bu yana yaklaşık 10 sene geçen GeForce Now, yıllardan beri gelişmeye devam ediyor.


Dünya bu güce hazır değil! NVIDIA o kartı rafa kaldırıldı

Dünya bu güce hazır değil! NVIDIA o kartı rafa kaldırıldı

NVIDIA, geçtiğimiz günlerde yeni GeForce RTX 4000 serisi ekran kartlarını tanıttı. Burada bahsi geçmeyen RTX 4090Ti ise bugün ortaya çıktı.

Son olarak Ağustos ayında Chrome üzerinden oynanan oyunları 1440p ve 120 fps seviyesine yükselten şirket, şimdi yeni bir güncelleme daha getiriyor. GeForce NOW’a gelen yeni güncelleme ile birlikte oyunlar artık Google Chrome üzerinden 1600p çözünürlük ve 120 fps ile oynanabilecek.

NVIDIA, son dönemde Google ile iş birliğini sıklaştırarak oyunlardaki kaliteyi gün geçtikçe artırmayı başarıyor. Yapılan yenilik ile birlikte en üst düzey GeForce Now RTX 3080 aboneliği sahipleri 120 FPS’de 1600p’ye kadar 1.000’den fazla oyunu oynayabilecekler. Ayrıca Google ile yapılan iş birliğinin bir sonucu olarak yeni Chromebook modelleri üç aylık ücretsi GeForce NOW RTX 3080 abonelik planı sunuyor.

Türkiye’deki versiyonu olan GeForce NOW Powered by GAME+ için farklı üyelik paketleri bulunuyor. Standart ücretsiz paketi de bulunan hizmetin saatlik ve haftalık ücretleri de mevcut. GeForce NOW’ın Premium aylık paketi 120 TL olarak belirlenmiş durumda.

Premium pakette öncelikli erişim, 6 saatlik oturum süresi, sınırsız oturum sayısı ve RTX özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Diğer yandan BASIC üyelik ile ücretsiz olarak GeForce Now’u deneyimlemek mümkün. NVIDIA, standart üyelere 30 dakikalık oturum süresi ve sınırlı kapasite sunuyor.

NVIDIA, bulut oyun hizmeti GeForce NOW kullanıcı tecrübesini ilerleyen dönemde daha da artırma niyetinde. Peki siz NVIDIA GeForce NOW hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.