enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
ALTIN
2.297,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Motorola’dan fütüristik katlanabilir akıllı telefon konsepti!

Motorola’dan fütüristik katlanabilir akıllı telefon konsepti!
18.10.2022 15:48
A+
A-

Akıllı telefon dünyasında son dönemde katlanabilir modeller popüler hale gelmeye başladı. Birçok akıllı telefon üreticisi bu alanda çalışmalarını sürdürüyor. Son yıllarda sektörde çıkışa geçen Motorola bu alanda ilk hamlesini yapmak üzere.

Motorola katlanabilir akıllı telefonu, Lenovo Tech World 2022’de tanıtıldı

Lenovo Tech World 2022 etkinliği kapsamında yeni Lenovo ve Motorola modelleri tanıtılıyor. Etkinliği Motorola katlanabilir akıllı telefon konsepti dikkatleri üzerine çekti. Şirketin, yuvarlanabilir akıllı telefon olarak tanıttığı model, bir bakıma uzayarak katlanıyor.

SDNShiftdelete.net

Motorola katlanabilir akıllı telefonu, ile ilgili henüz ayrıntılı bilgiler de elimize ulaşmış değil. Genişleyerek dikey olarak ortaya çıkan modelin  5 inçten 6,5 inç yüksekliğe kadar genişleyeceği belirtildi. Yeni konsept, Lenovo tarafından yayınlanan bir YouTube videosunda gözler önüne serildi.

Motorola Razr 2022 dudak uçuklatan fiyata globale geliyor

Motorola Razr 2022 dudak uçuklatan fiyata globale geliyor

Sektörde sızıntılarıyla ön plana çıkan Roland Quandt, yaklaşan Motorola Razr 2022 modelinin çok yakında globale geleceğini iddia etti.

Motorola, cihazın ismine dair bir açıklama yapmadı. Ancak bazı kaynaklar Moto Rolla ismine yoğunlaşsa da cılız bir iddia olarak görülüyor. Ek olarak cihazın tarihi belli değil ama önümüzdeki birkaç yıl içinde gelmeyeceği düşünülüyor.

Motorola katlanabilir

Öte yandan Motorola, sektördeki ismini yeniden üst sıralara taşımak için girişimlerini hızlandırdı. Şirket bu bağlamda geçtiğimiz günlerde katlanabilir modeli Motorola Razr 2022 modelini duyurdu. Çin’de 865 euroya satılan katlanabilir telefon Avrupa’da 1.200 eurodan başlayan fiyat etiketlerine sahip olacak.

Peki siz tanıtılan Motorola katlanabilir akıllı telefonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Katlanabilir modeller sizce akıllı telefon dünyasının yeni yüzü olabilir mi? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.