enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3640
EURO
35,0101
ALTIN
2.325,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Değirmenlik Belediye Başkanı Karavezirler, 4 yıllık hizmetlerini açıkladı:Belediye Meclisi 531 karara imza attı, kararların tümü oybirliği ile alındı

Değirmenlik Belediye Başkanı Karavezirler, 4 yıllık hizmetlerini açıkladı:Belediye Meclisi 531 karara imza attı, kararların tümü oybirliği ile alındı
19.10.2022 13:41
A+
A-

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, belediyenin 4 yıllık hizmetlerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Belediye Meclisi ile uyum içinde çalıştıklarını kaydeden Karavezirler, 4 yılda 531 karara imza atıldığını, bu kararların tümünün oybirliği ile alındığını vurguladı.

Karavezirler, Belediyede birlik ve beraberliği önemsediklerini de kaydetti.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, Belediye Meclisi üyeleriyle birlikte 4 yıllık hizmetlerini basın toplantısı paylaştı.
Kısa film görterimi ile başlayan basın toplantısında, Değirmenlik bölgesel stratejik gelişim planının sunumu da yapıldı.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, basın toplantısında, belediye olarak eğitime verdikleri önemden bahsetti ve daha iyi eğitim şartlarının oluşturulması için okullara desteklerinin sürdüğünü anlattı.

Suyun önemine işaret eden Karavezirler, bu süre zarfında suya 4 milyon 250 TL yatırım yaptıklarını söyledi.
Su konusundaki yatırımlarının devam edeceğini kaydeden Karavezirler, bu konuda yüzde 96 başarı elde ettiklerini aktardı.

Başkan Karavezirler 4 yıl 3 aylık dönemde belediyenin toplam yatırıumını ise 41 milyon 250 bin Tl olarak açıkladı.
Karavezirler, belediyeye bağlı tüm yerleşim birimlerinde ilaçlama ve temizliğe eşit ölçüde önem verildiğinin altını çizdi. Yapılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Karavezirler, ard arda hükümet değişikliği nedeniyle projeleri hayata geçirme konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirtti ve düzelmesi temennisinde bulundu.

Karavezirler, “yeni deönemde projelerle halkın karşısına çıkacağız” dedi.

Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte 4 yılda 531 karara imza attıklarını söyleyen Karavezirler, bu kararların hepsinin oybirliği ile alındığını vurguladı ve Birlik ile beraberliğin önemine değindi. Karavezirler, tüm bu kararların bölgeyi daha ileriye taşımak adına alındığını kaydetti.

Karavezirler, Görev süreleri içinde araç filosunu da genişlettiklerini belirtti.
Aynı inanç ve kararlılıkla yollarına devam edeceklerine işaret eden Karavezirler, bütçede savurganlık yapılmadığını, her kuruşuna sahip çıkıldığını ve eşitlik ilkesi ile hareklet edildiğini söyledi.BRT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.