enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

WhatsApp, yalnızca gruplar için olan özelliğini bireysel sohbetlere de getiriyor!

WhatsApp, yalnızca gruplar için olan özelliğini bireysel sohbetlere de getiriyor!
23.10.2022 21:18
A+
A-

WhatsApp, geçtiğimiz aylarda sadece grup sohbetlerinde kullanılabilen anket özelliğini getirmişti. WABetaInfo, dün blog hesabından yaptığı paylaşımla kullanıcıların anket özelliğini yalnızca grup sohbetleri için değil bir de bireysel sohbetlerin kullanması için de test ettiklerini paylaştı.

WhatsApp bazı Beta test kullanıcıları, bireysel sohbetlerde anket özelliğini kullanmaya başladı. Peki bireysel sohbetler için olan anket özelliğinin grup sohbetlerden farkı olacak mı? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Bireysel sohbetler için anket özelliğinde de şifreleme olacak!

Anlık mesajlaşma uygulamasının blog hesabında yaptığı açıklamaya göre kullanıcılar aynen grup sohbetlerinde olduğu şekilde bireysel sohbetlerde de anket oluşturabilecek. Ayrıca yine aynı şekilde grup sohbetlerinde olduğu gibi 12 taneye kadar anket seçeneği eklenebilecek.

WhatsApp, uçtan uca şifreleme fonksiyonuyla karşılıklı mesajların kendisi dahil kimsenin okuyamamasını sağlıyordu. Popüler mesajlaşma uygulaması bireysel sohbetlerde başlatılan anketler için de yine uçtan uca şifreleme yapacak. Bu sayede WhatsApp dahil kimse anket içeriklerini göremeyecek.

Dosya indirme kolaylaşıyor! WhatsApp masaüstü için yeni özellik

Dosya indirme kolaylaşıyor! WhatsApp masaüstü için yeni özellik

WhatsApp masaüstü kullanıcıları, mobil versiyonlarda olduğu gibi dosyalarda otomatik indirme seçeneğine sahip olacak.

WABetaInfo ek olarak özellik için şu sözleri de takipçileriyle paylaştı:

“Başlangıçta, WhatsApp’ın neden kullanıcıların bireysel sohbetlerinde anket oluşturmasına izin vermediğini bilmiyorduk, ancak zaten farklı seçenekleriniz varken bir şey sormanın eğlenceli bir yolu bu olabilir.”

Şimdilik test aşamasında özelliğin kararlı sürüme ne zaman geleceği ise şimdilik belirsiz durumda.

Sevilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ayrıca ek olarak Android kullanıcıları için Avatar özelliğini test ettiklerini de geçtiğimiz günlerde duyurdu. Android WhatsApp kullanıcıları, Avatar tasarladıktan sonra tıpkı iOS için Memoji’lerde olduğu gibi çıkartma paketi şeklinde kullanabilecek. WhatsApp kişileriyle de paylaşılabilecek Avatar çıkartma paketleri, ek olarak profil fotoğrafı yerinde de ayarlanabilecek.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? WhatsApp anket özelliğinin bireysel sohbetlerde olmaması eksiklik yaratıyor muydu? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.