enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
23°C

Dev anlaşma tamamlanıyor! Elon Musk Twitter genel merkezinde

Dev anlaşma tamamlanıyor! Elon Musk Twitter genel merkezinde
27.10.2022 00:25
A+
A-

Elon Musk, geçtiğimiz Mart ayında Twitter ‘ı satın almak için harekete geçmişti. Tesla ve SpaceX’in kurucusu aynı zamanda dünyanın en zengin adamı olarak bilinen Elon Musk, ilk olarak Twitter’dan hisse aldı. Ardından da şirketi tamamen satın almak için 44 milyar dolarlık teklifte bulundu.

Fakat o zamandan bu yana iki taraf arasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle Twitter satın alımı tam bir yılan hikayesine döndü. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Elon Musk, Cuma gününe kadar Twitter’ı satın alacak ve yılan hikayesinde mutlu sona gelinecek. Peki, Elon Musk bu kadar nakit parayı nasıl finanse edecek? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Güney Koreli Banka, Elon Musk’a 300 milyar taahhüt edecek!

Bugün ortaya çıkan haberlere göre Güney Koreli Mirae Asset Financial Group, Twitter’ı satın almak için yaklaşık olarak 300 milyar Kore Wonu taahhüt edecek. Hatta Bloomberg’in haberine göre bu anlaşma Cuma gününe kadar tamamlanacak. Twitter anlaşmasında nakit parayı finanse etmeye yardımcı olan bankalar ve ünlü iş insanı video konferans üzerinden görüşme yapacak.

Elon Musk ise bugün Twitter binasına elinde bir lavaboyla girdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntüler, sosyal medyada kısa süre içinde yankı uyandırdı. Videonun paylaşılması, ortaya çıkan haberleri doğrular nitelikte oldu.

Sular durulmuyor! Twitter çalışanlarından Elon Musk tepkisi

Sular durulmuyor! Twitter çalışanlarından Elon Musk tepkisi

Twitter çalışanları, Elon Musk tarafından tartışma yaratacak açıklamalara cevap niteliğinde açık mektup hazırladı.

Elon Musk’ın Twitter merkezinden paylaştığı işte o video

Güney Kore bankasına ek olarak gerekli paranın finanse edilmesinde Morgan Stanley ve Bank of America Corporation gibi bankalar da Elon Musk’a finans sağlama sözü verdi. Ayrıca dünyanın en büyük ikinci yazılım şirketi Oracle’nin kurucularından Larry Ellison ve Suudi Prens Alwaleed bin Talad da Elon Musk’a finans sağlama konusunda yardımcı olacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Elon Musk’ın Twitter merkezinde paylaştığı görüntüler satın alma anlaşmasının tamamlanacağına dair bir gösterge mi? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Haber güncelleniyor..

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.