enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

SİTA “Siyaset ve İletişim Zirvesi” yapılıyor

SİTA “Siyaset ve İletişim Zirvesi” yapılıyor
03.11.2022 22:25
A+
A-

SİTA “Siyaset ve İletişim Zirvesi” yapılıyor.

Siyaset ve İletişim Zirvesi’nde Siyasal İletişim, Liderlik, Etkili İletişim ve Beden Dili, İmaj Yönetimi, Siyasette Sosyal Medyanın Etkisi, Siyaset ve Kamuoyu Araştırmalarının İlişkisi, Siyaset ve Medya başlıklarında 5 seminer, 2 panel toplamda 7 farklı oturum gerçekleştirilecek.

Zirveye ilişkin olarak SİTA’dan yapılan açıklamada değişen ve gelişen iletişim araçlarının siyaseti bambaşka bir boyuta taşıdığına vurgu yapılarak, artık siyaset ve siyasetçiler geleneksel iletişim yöntemlerinin haricinde pek çok farklı mecra kullanarak seçmenlerine ulaştıklarına dikkat çekildi.

Açıklamada “Yeni dünya artık olguların değil, algıların hüküm sürdüğü yeni bir dünya. Bu anlayış siyaseti de etkisi altına almış durumda. Bu düşünceden hareketle gerek yerel yönetim seçimleri gerekse içinden geçilen konjonktürü de göz önünde bulundurarak zirvenin konu başlığını “Yeni Dünyada Siyaset ve İletişim” olarak belirledik. Zirvede yeni dünya siyasetini ve yeni dünya iletişimini ve bu alanda yaşanan değişimi Kuzey Kıbrıs’ta konuya ilgi duyan herkese, bilimsel veriler ışığında anlatmayı hedefliyoruz” denildi.

SİTA’dan yapılan açıklamaya göre, Zirve yarın 10.00-18.00 saatleri arasında Acapulco Hotel’de gerçekleştiriyor. Zirve, herkese açık ve ücretsiz olacak. Katılım için ön kayıt aranmayacak, kayıtlar etkinlik alanında yapılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.