enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5020
EURO
34,5924
ALTIN
2.500,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
26°C
KKTC
26°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Oğuz, Güzelyurt bölgesindeki zeytinyağı üretim tesislerini ziyaret etti

Oğuz, Güzelyurt bölgesindeki zeytinyağı üretim tesislerini ziyaret etti
04.11.2022 12:53
A+
A-

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Güzelyurt bölgesinde faaliyet gösteren zeytinyağı üretim tesislerini ziyaret etti.

Oğuz’a ziyareti esnasında Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müdürü Mehmet Ercilasun ve Bakanlık danışmanı Ozan Özuyanık eşlik etti.

Tarım Bakanlığından verilen bilgiye göre, Oğuz zeytinyağı üretim tesisleri ziyareti esnasında tesisi ziyaret eden bir grup öğrenciyle anı fotoğrafı da çektirdi.

Bakan Oğuz, ilk ziyaretini Güzelyurt’a bağlı Akçay bölgesinde faaliyet gösteren Aydın Zeytinyağları’na yaptı. Ziyareti esnasında vatandaşlarla sohbet eden Oğuz, üreticilerle üretime yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Oğuz daha sonra bölgede faaliyet gösteren Yeşil Lefke Ticaret Ltd.’i ziyaret ederek, sofralık zeytin üretim ve paketleme tesisini yerinde inceledi. Paketleme esnasında incelemede bulunan Oğuz, zeytincilik ve yağ konusunda görüş alışverişi yaptı.

Yerli üretimin önemine vurgu yapan Oğuz, bu tip yerli işletmelerin ürünlerini iç piyasada pazarlaması ve ithal ürünlere alternatif olmasının önemine dikkat çekti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.