enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4984
EURO
34,8246
ALTIN
2.476,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Twitter’da yeni dönem: Ödeme yapmayana mavi tik yok

Twitter’da yeni dönem: Ödeme yapmayana mavi tik yok
06.11.2022 09:29
A+
A-

Elon Musk’ın mavi tik isteyen kullanıcılara 8 dolarlık Twitter Blue aboneliğini zorunlu tutması bir süredir tartışma konusu haline gelmişti. Twitter’ın iOS uygulamasının son sürümünde bu özellik resmen devreye alındı. Hesabının doğrulama onaylı kalmasını isteyenler, Twitter Blue satın almak zorunda kalacak gibi duruyor.

Twitter iOS uygulamasına Blue ‘zorunluluğu’ geldi

Twitter’ın kullanıcılara ekstra özellikler sunan Blue aboneliğine doğrulama rozeti de eklendi. Twitter’ın iOS uygulamasına gelen son güncellemeye göre, hesabını mavi tik onaylı tutmak isteyen kullanıcılar aylık 7,99 dolar karşılığında Blue aboneliğine katılmak zorunda kalacak.

App Store’daki güncelleme notları, Twitter Blue ile daha önce ücretsiz doğrulama başvurusunda bulunan kullanıcıların inceleneceğini söyledi. Çok yakında geleceği belirtilen diğer özellikler arasında ise daha fazla alakalı reklamlar (daha önce reklamlar tamamen kaldırılmıştı) ve Twitter’da daha uzun videolar paylaşma bulunuyor.

Twitter kurucusu ve Elon Musk karşı karşıya!

Twitter kurucusu ve Elon Musk karşı karşıya!

Twitter kurucusu Jack Dorsey, Elon Musk’ın şirketi satın alması hakkında ne söyledi? İşte Dorsey’in açıklamaları.

Twitter’ın yenilenmiş Blue aboneliği ile birçok soru işareti oluştu. Örneğin platform, 7,99 dolar ödemeyen kullanıcıları mavi tik doğrulamalarının kaldırılıp kaldırılmayacağını henüz açıklamadı. Yine de daha önceki raporlar, 90 gün içinde Twitter Blue almayan hesapların doğrulama işaretinin kaldırılacağını söylüyordu.

Twitter Ürün Lideri Esther Crawford’un açıklamasına göre yenilenmiş Twitter Blue henüz tüm kullanıcılara sunulmadı. iOS’taki son güncelleme ile bazı kullanıcılar test sürecinin bir parçası olacak. Yeni mavi tik sürecinin ne zaman başlayacağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Elon Musk daha önce mavi tik için başka seçeneği olmadığını söyledi. “Şirket günde 4 milyon doların üzerinde kayıp yaşarken ne yazık ki başka seçenek yok. (Şirketten ayrılan) Herkese 3 aylık kıdem tazminatı teklif edildi, bu yasal olarak gerekli olanın yüzde 50 fazla” dedi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.