enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,4583
EURO
34,7624
ALTIN
2.476,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Çarşamba Açık
25°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Samsung Galaxy S23 serisinin işlemcisiyle ilgili kritik gelişme!

Samsung Galaxy S23 serisinin işlemcisiyle ilgili kritik gelişme!
07.11.2022 15:33
A+
A-

Samsung Galaxy S23 serisi çok yakında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bugüne iddialarla ve sızıntılarla birçok kez gündeme gelen serinin en çok merak edilen yönü ise işlemcisi demek mümkün. Bilindiği üzere Güney Koreli şirket, bugüne dek amiral gemisi modellerini kendi üretimi Exynos ve Snapdragon yongalarla piyasaya sürdü. Ancak son ortaya çıkan bilgilere göre bu durum değişecek.

Samsung Galaxy S23 serisi hangi işlemciden güç alacak?

Sektörde sızıntılarıyla bilinen Ice Universe, yaklaşan Samsung Galaxy S23 modelleriyle ilgili yeni detayları paylaştı. Buna göre yakında piyasaya sürülmesi planlanan akıllı telefonlar yalnızca Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden güç alacak.

Samsung, bugüne dek amiral gemisi modellerini kendi üretimi Exynos ve Snapdragon işlemcileriyle piyasaya sürdü. Hatta Galaxy S serisini Türkiye’ye yıllardır Exynos işlemcisiyle getiren şirket, bu yıl bir değişiklik yaparak şubat ayında tanıtılan Galaxy S22 serisini ülkemizde Snapdragon işlemciyle satışa sundu.

Samsung’dan Apple’ı kıskandıracak yeni özellik

Samsung’dan Apple’ı kıskandıracak yeni özellik

Samsung Dropship ile dosya paylaşmak çocuk oyuncağı haline geldi. Yeni hizmet, çapraz platform dosya paylaşımını mümkün kılıyor.

Bu durumun nedenleri Samsung‘un son birkaç senedir Exynos işlemcilerin üretiminde sorun yaşaması ve Qualcomm varyantlarıyla arasında performans farkı olması şeklinde gösteriyor. Hatta şirket, Galaxy S22 serisinde yüzde 75’e 25 oranla ilk kez Qualcomm’u bu kadar fazla tercih etti. Eğer Ice Universe‘in paylaşımı ve iddiaları doğruysa bu oran yeni modellerde yüzde 100 seviyelerine çıkacak ve şirketin Exynos işlemcisi için şimdilik yolun sonu gelecek.

Samsung Galaxy S23 serisi, Şubat 2023’ün ilk haftasında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Hatta şirkete yakın bir kaynak konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Samsung Electronics, gelecek yıl Şubat ayının ilk haftasında bir sonraki ürününü tanıtmak için San Francisco, ABD’de bir Unpacked etkinliği düzenlemeyi planlıyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.