enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
23°C

Galaxy Z Fold 4 rakibi OPPO Find N2’nin tanıtım tarihi ortaya çıktı!

Galaxy Z Fold 4 rakibi OPPO Find N2’nin tanıtım tarihi ortaya çıktı!
08.11.2022 13:05
A+
A-

OPPO‘nun çok yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy Z Fold 4 rakibi Find N2 modeli için geri sayım başladı. Çinlik şirket, yeni modelle birlikte katlanabilir telefon pazarında üst sıralara tırmanmak istiyor. Cihazla ilgili son dönemde birçok sızıntı söz konusu. Daha önce kilit özellikleri belli olan cihazın şimdi de tanıtım tarihi ortaya çıktı. OPPO Find N2 ne zaman tanıtılacak?

OPPO Find N2 ne zaman tanıtılacak?

Sektörde sızıntılarıyla ön plana çıkan Digital Chat Station, yaklaşan OPPO Find N2 modelinin aralık ayında piyasaya sürüleceğini söyledi.

OPPO Find N2

OPPO, Apple ve Huawei’den sonra kendi işlemcisini yapan akıllı telefon üreticilerinden biri olmayı başardı. Yapay zeka uygulamalarında ve görüntü işlemede oldukça iddialı olan MariSilicon X, Find N2 modelinde karşımıza çıkacak. OPPO, MariSilicon X NPU ile birlikte Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci kullanacak.

Amiral gemisi katili OPPO Find X6 Pro’nun özellikleri belli oldu!

Amiral gemisi katili OPPO Find X6 Pro’nun özellikleri belli oldu!

Yogesh Brar, yaklaşan OPPO Find X6 Pro modelinin kilit özelliklerini gözler önüne serdi. Peki akıllı telefon kullanıcılara neler sunacak?

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinde bir adet 3.19 GHz hızında Cortex-X2, 2.75 GHz hızında çalışan üç adet Cortex-A710 ve 1.80 GHz hızında çalışan dört tane Cortex- A510 çekirdek bulunuyor. 4 nm teknolojisiyle üretilen işlemcinin grafik arabiriminde ise Adreno 730 yer alıyor.

120 Hz ekran yenileme hızıyla gelecek modelin iç ekran boyutu 7.1 inç olacak. Ekran çözünürlüğü ise 1792 x 1920 piksel olarak belirtilmiş. Cihazda 256 GB depolama ve 12 GB RAM seçeneği yer alacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Bununla birlikte, yeni modelin bataryasının 4.385 mAh olacağını belirtmekte fayda var.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.