enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3205
EURO
35,0717
ALTIN
2.280,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
23°C

MediaMarkt’ta Şahane Kasım fırsatları devam ediyor!

MediaMarkt’ta Şahane Kasım fırsatları devam ediyor!
08.11.2022 21:30
A+
A-

Akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, dizüstü bilgisayarlardan televizyonlara tüm elektronik ihtiyaçlarınızın adresi olan MediaMarkt’ta kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Özel gün ve dönemleri kaçırmayan ve tüketicilere en uygun ürünleri sunmayı hedefleyen şirket Şahane Kasım‘ı kaçırılmayacak kampanyalarla kutluyor. 

Şahane Kasım’ın MediaMarkt’la tam zamanı!

Elektronik ürünleri uygun fiyata kullanıcılarla buluşturmayı hedefleyen MediaMarkt‘ın 8-10 Kasım  tarihlerinde geçerli olacak olan Şahane Kasım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Tabletlerden dizüstü bilgisayarlara, kulaklıklardan tost makinelerine okul öncesi dönemde çeşit çeşit ihtiyaçlarınız elektroniğin uzmanı MediaMarkt’ta! Kampanya esnasında öne çıkan bazı ürünler ise şu şekilde:

PHILIPS Marathon Ultimate 650W toz torbasız elektrikli süpürge

Robot süpürgeler her geçen gün biraz daha gelişse de geleneksel elektrikli süpürgelerin yerini alacak düzeye gelmeleri için hala zaman var. Bu süreçte güçlü bir ürüne ihtiyacınız varsa aradığınız ürün ise PHILIPS Marathon Ultimate 650W toz torbasız elektrikli süpürge. Bu ürünü Şahane Kasım indiriminden yararlanarak almak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

PHILIPS 126 Ekran ambilight 4K Ultra HD LED TV

Yeni bir televizyon almak yetmez aynı zamanda ben izlediğim içeriğin içinde hissetmeliyim diyorsanız, PHILIPS’in 126 Ekran ambilight TV tam da size göre. Ürün, 4K görüntü kalitesine ve ambiyans yaratan üç taraflı ambilight teknolojisine sahip. Daha detaylı bilgi için ürünün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

ASUS X515EA-BQ1186W laptop

Eğer sizin de yeni bir bilgisayar ihtiyacınız varsa. ASUS X515EA-BQ1186W laptop ihtiyacınız olan ürün olabilir. Gücünü i5-1135G7’den alan ürün, 8 GB RAM ve 256 GB SSD’ye sahip. Uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çeken cihazın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

JBL T450BT Bluetooth kulaklık

Tam kablosuz kulaklıklar oldukça popüler olsa da kulak üstü kulaklıkların performansına yaklaşmaları henüz mümkün değil. JBL T450BT ise Bluetooth 4.0 teknolojisi ve 32 ohm sürücüleriyle aradığınız ses performasını sizlere sunuyor. Ürün hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.