enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Batman hayranları üzgün! Sevilen oyuncu hayatını kaybetti

Batman hayranları üzgün! Sevilen oyuncu hayatını kaybetti
12.11.2022 07:47
A+
A-

DC ve sinema dünyası için oldukça önemli bir isim hayatını kaybetti. 1990’ların Batman karakterine ses veren Kevin Conroy, 66 yaşında öldü. Oyuncunun ajansı ve ailesi tarafından doğrulanan açıklamaya göre, Conroy’un bir süredir kanserle boğuştuğu ifade edildi.

‘Efsane Batman’ Kevin Conroy 66 yaşında öldü

1990’lı yılların efsane Batman’i olarak bilinen Kevin Conroy, aramızdan ayrıldı. Batman: The Animated Series ve Arkham video oyun serisinde Batman’i seslendirmesiyle tanınıyordu. Ayrıca DC Animated Universe’deki birçok yapımda Batman karakterine can verdi.

ABD doğumlu ünlü oyuncu, kariyerine 1984’te Hamlet oynarak başladı. Dynasty, Another World ve Cheers gibi TV dizilerinde yan rollerde yer aldı. Kariyerinin en önemli noktasına ise 1992’de başlayan Batman: The Animated Series ile ulaştı.

John Wick 4 geliyor! İşte fragman ve vizyon tarihi

John Wick 4 geliyor! İşte fragman ve vizyon tarihi

John Wick 4 fragmanı yayınlandı. 2023’te vizyona girecek aksiyon filminin oyuncuları ve konusu belli oldu. İşte detaylar.

1992-1995 arasında devam eden The Animated Series’ten sonra birçok DC filminde Batman seslendirmesi yaptı. DC’nin devam yapımları olan Batman Beyond, Justice League ve Justice League Unlimited’da boy gösterdi.

Mask of the Phantasm gibi birkaç animasyon filminde Batman’i oynadı. Oyun dünyasında ise Arkham video oyunları serisinin arkasındaki ses oldu. Conroy’un ölümüyle ilgili olarak hem sinema hem de oyun sektöründeki birçok isim üzüntülerini bildirdi.

Günümüzde ise Batman karakteri en çok Robert Pattinson ile anılıyor. Hatta Pattinson, 4 Mart tarihinde beyaz perdeye sunulan The Batman ile olumlu yorumlar aldı. 2022’nin şu ana kadar ki en iyi açılışını yapan yapım, 100 milyon doları aşan ikinci film oldu.

Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.