enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5541
EURO
34,7341
ALTIN
2.491,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Girne Belediyesi TSM Topluluğu 25. yılında

Girne Belediyesi TSM Topluluğu 25. yılında
12.11.2022 20:28
A+
A-

 

Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, 25’inci yılını kutluyor…

Şef İhsan Gürel yönetimindeki Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu (TSM)  25.Yıl konserlerine Kasım ayı içinde gerçekleşecek 2 konserle başlıyor.

Tam 25 yıldır ,yurt içi ve yurt dışında verdikleri konserlerle, Türk Sanat Müziği severlere ,müzik ziyafeti sunan topluluk , 15 ve 21 Kasım tarihlerinde Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda sahne almaya hazırlanıyor.

1997 yılından bu güne Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun koro eğitmenliği ve şeflik görevini üstlenen İhsan Gürel, BRT’ye topluluğun 25 yıllık serüvenini anlattı.

25 Yıl önce Türk Sanat Müziği seven gönüllülerin bir araya gelerek kurduğu topluluğun , Girne Belediyesi çatısı altında bu günlere geldiğini anlatan Gürel, 25 yıllık yolculuklarının hala devam ettiğini söyledi.

Türk Sanat Müziği Topluluğunun gönüllülerden oluştuğunu anlatan Gürel, topluluk elemanlarının küçük bir sınavın ardından belirlendiğini dile getirdi.

 

25. Yıl konserlerine , 14 ve 21 Kasım da gerçekleşecek 2 ayrı konserle başlayacaklarını dile getiren Şef İhsan Gürel, konser repertuvarının, Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük bestecilerden biri olan Arif Sami Toker’in eserlerinden oluşacağını aktardı.Girne’de sanat aktiviteleri için , daha büyük kapalı bir salonun ihtiyaç olduğunu da dile getiren İhsan Gürel, Girne Belediyesi yeni hizmet binasındaki Kültür Merkezinin tamamlanarak hzimete girmesini sabırsızlıkla beklediklerini de ifade etti.

Girne Belediyesi Oda Tiyatrosunda 14 Kasım ve 21 Kasım tarihlerinde 20.00’da yer alacak konsere katılmak isteyenler, davetiyelerini Girne Belediyesi Halkla İlişkiler bölümünden alabilecekler..BRT

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.