enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3151
EURO
35,1407
ALTIN
2.294,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Orta segmentte amiral gemisi özellikleri! Pixel 7a detayları belli oldu

Orta segmentte amiral gemisi özellikleri! Pixel 7a detayları belli oldu
12.11.2022 12:13
A+
A-

Geçtiğimiz ay Pixel 7 ve 7 Pro modellerini tanıtan Google, serinin yeni modeli için çalışmalarına devam ediyor. Amiral gemisi modellerle benzer detaylara sahip olacağı belirtilen Google Pixel 7a özellikleri sızdırıldı.

Google Pixel 7a özellikleri sızdırıldı

Google Pixel 6a, özelliklerinin beklentileri karşılayamadığı için eleştirilere rağmen seçilebilecek en iyi orta sınıf akıllı telefonlardan biri olarak tanımlanıyor. Sızdırılan bilgilere göre Google, selefinde teknik özellikler konusunda cömert davranacak.

Analist Wojciechowski, Pixel 7a modelinin Samsung tarafından üretilen 90Hz ekran ile geleceğini duyurdu. Orta-üst segment cihazlarda standart haline gelen 90Hz ekran, artık Google Pixel ailesinin giriş seviyesi modellerinde de yer alacak.

Fiyat-performans odaklı OnePlus Nord CE 3’ün özellikleri ortaya çıktı!

Fiyat-performans odaklı OnePlus Nord CE 3’ün özellikleri ortaya çıktı!

Onleaks, yaklaşan OnePlus Nord CE 3 modelinin teknik özelliklerini gözler önüne serdi. Peki akıllı telefon kullanıcılara neler sunacak?

Sızdırılan bir diğer önemli bilgi ise kamera detayı. Google, yeni modelinde ikili arka kamera dizilimine yer verecek. Pixel 7a kamera diziliminde bir adet IMX712 ultra geniş açılı lens ve IMX787 geniş açılı lens kullanılacak.

Pixel 7a, kablolu şarjın yanında 5W kablosuz şarjı destekleyecek. 5W, Android telefonların standartlarına göre oldukça yavaş olsa da, bu fiyat segmentinde çok yaygın olmadığı için orta sınıf bir cihazda bu özelliği görmek yine de güzel.

Yeni model, Qualcomm’un WCN6740 olarak adlandırılan Wi-Fi/Bluetooth’lu bir Google Tensor çipini kullanan ilk cihaz olabilir. Daha önce Google, Pixel 6 serisi ve Pixel 7 gibi cihazlar için Broadcom’a çiplerini tercih ediyordu.

Analistler, Pixel 7a modelinin 2023’te en iyi orta sınıf akıllı telefonlar arasında yer alacağını düşünüyor. Fiyat/performans cihazı olarak nitelendirilen Google Pixel 7a, şimdiden kullanıcıları heyecanlandırmayı başardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.