enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Bakan Taçoy:Büyük fedakârlıklarla kurulan devletimizi, her alanda daha da ileriye götürme azmi ve kararlılığındayız

Bakan Taçoy:Büyük fedakârlıklarla kurulan devletimizi, her alanda daha da ileriye götürme azmi ve kararlılığındayız
14.11.2022 14:41
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 39’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayarak, büyük fedakârlıklarla kurulan devleti, her alanda daha da ileriye götürme azmi ve kararlılığında olduklarını belirtti.

“Kıbrıs Türk halkının büyük bedeller ödeyerek kurduğu, bağımsızlık ve özgürlüğünün sembolü olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 39. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz” diyen Taçoy şöyle devam etti:

“Kıbrıs Türk halkı tarihte maruz kaldığı tüm insanlık dışı muamelelere rağmen, ortaya koyduğu azim ve kararlılıkla bu topraklardaki varlığını ispatlamış, kurmuş olduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti’ni her alanda ileriye taşımayı başarmıştır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti, Anavatan Türkiye’den aldığı güç ve destekle var olduğu günden bu yana güçlü bir irade ve inançla çıktığı yolda büyük gelişmeler sarf ederek her gün biraz daha hak ettiği refah düzeyine ulaşmak için hedeflerine doğru ilerlemektedir.

Ülkemizin kalkınmasına yönelik yürütülen iş birliği ve çalışmalarla Anavatan Türkiye ile kurulan güçlü bağlar sayesinde Kıbrıs Türk halkı, geleceğinin güvence altında olduğundan asla şüphe duymamaktadır.

Geçmişte yaşanan zor günleri asla unutmadan, geleceğe güvenle bakarak, büyük fedakârlıklarla kurulan devletimizi her alanda daha da ileriye götürme azmi ve kararlılığındayız. Geçmişten geleceğe bir emanet olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, sonsuza kadar yaşayacak ve bayrağımız göklerde gururla dalgalanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın 15 Kasım Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 39. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, desteği ile bizlere daima güç veren Anavatan Türkiye’ye teşekkürlerimi sunarım. Özgürlük mücadelesi liderimiz Dr. Fazıl Küçük’ü, Kurucu Cumhurbaşkanımız Rauf Raif Denktaş’ı ve bu uğurda canlarını esirgemeyen aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi, Mücahitlerimizi, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Güvenlik Kuvvetleri mensuplarını şükran ve minnetle anarım”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.