enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3234
EURO
35,0716
ALTIN
2.282,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
23°C

Honor Magic Vs için geri sayım! Özellikleri ve tasarımı belli oldu

Honor Magic Vs için geri sayım! Özellikleri ve tasarımı belli oldu
20.11.2022 13:40
A+
A-

Huawei’nin 2020’nin sonlarına doğru Shenzen Zhixin New Information Technology Co. adlı konsorsiyuma saattığı Honor, günümüzde yaptırımlara takılmadan faaliyetlerini sürdürüyor. Bu doğrultuda sektördeki aktifliğini de artıran üretici, bu yılın başında piyasaya sürülen Magic V modelinin halefi Magic Vs için geri sayıma geçti. Son olarak katlabilir telefonun çıkış tarihinin ardından özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı.

Honor Magic Vs kullanıcılara neler sunacak?

Honor Magic Vs; 6.45 inç ve 21:9 en boy oranı ve 120 Hz yenileme hızı ile FHD+ çözünürlük sunan bir dış ve 2272 x 1984 piksel çözünürlüğe, 381 PPI piksel yoğunluğuna, 90 Hz veya 120 Hz yenileme hızına sahip 7,9 inç OLED bir iç panele sahip olacak. Ayrıca cihazın 261 gram ağırlığında olması muhtemel.

Honor Magic Vs

Katlanabilir telefonda Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 kullanılacak. Yonga seti, 4 nm mimariye sahip. Bunun yanı sıra bir 3.2 GHz ARM Cortex-X2 (Kryo), üç 2.8 GHz ARM Cortex-A710 ve dört 2.0 GHz ARM Cortex-A510 çekirdeklerine ek olarak Adreno grafik yongasına ev sahipliği yapıyor.

Honor 80 serisinin kilit özellikleri açıklandı!

Honor 80 serisinin kilit özellikleri açıklandı!

Honor, paylaştığı son tanıtım posterinde yaklaşan Honor 80 modellerin kilit özelliklerini doğruladı. İşte ayrıntılar.

Honor Magic Vs, 2030 mAh ve 2870 mAh olmak üzere çift hücreli pillerle gelecek. Öte yandan 66W şarj hızlarını destekleyecek. Tasarım konusunda ise cihazın yeni bir menteşe dizaynıyla gelmesi söz konusu. Bu sayede katlanabilir telefon daha hafif ve daha önce olacak. Son olarak selefine kıyasla kenarların artık hafif yuvarlak yerine daha düz bir yapıda olması bekleniyor.

Cihazda üç adet 50 Megapiksel çözünürlüklü arka kamera yer alacak. Bunun dışında biri ekranın içinde birisi de dışında olmak üzere iki adet 42 Megapiksellik selfie kamerasıyla kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

Üründe 12 GB RAM ve 128/256 GB dahili depolama yer alacak. Kutudan çıkar çıkmaz ise Android 13 tabanlı Magic UI 7.0 arayüzünü çalıştıracak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.