enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3535
EURO
35,1812
ALTIN
2.324,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Drift NEU dünya yıldızlarını getiriyor

Drift NEU dünya yıldızlarını getiriyor
21.11.2022 14:11
A+
A-

Avrupa organizasyonlarında yarışan ve podyum gören, 2022 Avrupa Drift Şampiyonası’nda da ülkeyi temsil eden Enver Haskasap’ın Drift takımı olan Drift NEU’nun temaslarıyla dünya yıldızları ülkeye gelecek.

Drift NEU’nun Kuzey Kıbrıs Drift Şampiyonası adıyla 10-11 Aralık tarihlerinde Lefkoşa’da gerçekleştirilecek organizasyonunda Amerika, Avrupa ve İrlanda Drift Şampiyonu James Deane, İrlanda ve İngiltere Şampiyonu Duane Mckeever ve Avrupa’nın genç yıldızlarından Tomas Kiely de ülke pilotları ve Türkiye’den katılacak ekiplerle birlikte yarışma şansı bulacak.

Drift NEU’nun organize ettiği ve Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün sportif direktörlüğünü yapacağı organizasyon, Lefkoşa Cemsa Karting Pisti’nde yapılacak.

Cumartesi ve Pazar 2 ayrı yarış şeklinde gerçekleştirilecek mücadele için hazırlıklar devam ederken organizasyona yurt dışından Deane, Mckeever ve Kiely gibi önemli isimlerin gelecek olması Dünya Motorsporları camiasında yankı yaratmış durumda.

Kariyerine İrlanda Drift Şampiyonluğu ile başlayan James Deane, 3 Kez Amerika Formula Drift Şampiyonu olup bu unvanı üst üste 3 yıl kazanan tek pilot olarak kariyerine devam ediyor. Avrupa’da da Drift Masters ve Drift Allstars serilerinin ve Ortadoğu Drift Şampiyonu olan sporcu, dünyanın en iyi Drift pilotları arasında gösteriliyor.

Diğer yandan, Türkiye Şampiyonu ve Türkiye’nin başarılı pilotlarının da organizasyon için ülkede olacağı, şu ana kadar Türkiye’den katılacağını belirten pilotların sayısının da 9 olduğu açıklandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.