enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Instagram veri indirme nasıl yapılır? [Veri Arşivi]

Instagram veri indirme nasıl yapılır? [Veri Arşivi]
21.11.2022 02:10
A+
A-

2 milyardan fazla kullanıcısı bulunan Instagram günümüzün en popüler sosyal platformu. Instagram’da bazı basit işlemler ara menülerde yer alıyor ve bu nedenle herkes tarafından bilinmiyor. Bunlardan biri de kullanıcıların hesap hareketlerini kontrol edebildiği ve hatta verilerinin bir kopyasını indirebildiği ”Hareketlerin” sekmesi. İşte Instagram veri arşivi indirme nasıl yapılır? sorusunun cevabı!

Instagram veri arşivi indirme

Instagram kullanıcılarına verilerini kontrol etme ve yönetme konusunda tam yetki veriyor. Burada sadece birkaç adımda ulaşılabilen Hareketlerin sekmesi sayesinde platformda geçirilen süre, daha önce paylaşılan fotoğrafların ve videoların görüntülenmesi, etkileşimler, arşivlenenler ve yakında silinenler de dahil olmak üzere hesaptaki çeşitli hareketler kontrol edilebiliyor.

Bunun dışında kullanıcıların hesaplarında kontrol sağlamak için sıklıkla tercih ettiği bir diğer yöntem ise verilerin bir kopyasının indirilmesi. Bu, Instagram’dan fotoğraflarınızı, yorumlarınızı, profil bilgilerinizi ve daha fazlasını içeren bir kopyasının talep edilmesi anlamına geliyor.

Bu noktada platformun istenen dosyayı e-posta adresinize gönderdiğini ve bazı durumlarda 14 güne kadar gecikmelerin de yaşandığını belirtelim. Ancak genellikle bu süreyi bulmuyor ve veriler birkaç dakika içerisinde kullanıcı tarafına ulaşıyor.

Instagram Hesap Dondurma Linki 2022 [Detaylı Anlatım]

Instagram Hesap Dondurma Linki 2022 [Detaylı Anlatım]

Instagram hesap dondurma linki sosyal medyadan sıkılanların merak ettiği konuların başında. İşte detayları ile Instagram dondurma işlemi

Adım 1: Instagram uygulamasını açın ve sağ alt köşede yer alan profil resminize tıklayın.

Adım 2: Sağ üst köşede bulunan üç çizgiye tıklayın.

Adım 3: Açılan pencereden Hareketlerin sekmesine gidin.

Instagram veri indirme nasıl yapılır? [Veri Arşivi]

Adım 4: Yukarıda da bahsettiğimiz gibi burası hareketlerin yönetilmesi ve kontrol edilmesi için kullanıcılara sunuluyor. Instagram’dan verilerin bir kopyasını istemek için en altta yer alan ”Bilgilerini indir” seçeneğine tıklayın.

Adım 5: Bu noktada Instagram sizden kullanıcı verilerinizi içeren dosyanın gönderilmesi için bir e-posta talep edecek. Alt kısma bunu yazın ve ”İndirme Talep Et” seçeneğine dokunun. Son olarak açılan ekrana Instagram şifrenizi girin ve ileri deyin.

Instagram veri indirme nasıl yapılır? [Veri Arşivi]

Adım 6: Instagram veri indirme işlemi tamam. Instagram mümkün olan en kısa sürede talep ettiğiniz dosyayı belirttiğiniz e-posta adresine gönderecek. Son olarak dosyanın spam klasörüne düştüğü bazı durumlar da oluyor. Bu nedenle orayı da kontrol etmenizde fayda var.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.