enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3134
EURO
35,1082
ALTIN
2.292,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

Musk’tan beklenen hamle: Twitter’da kripto dönemi!

Musk’tan beklenen hamle: Twitter’da kripto dönemi!
23.11.2022 22:19
A+
A-

Elon Musk’ın başa geçmesinin ardından yıllardır süre gelen politikalarında köklü bir değişim yaşayan Twitter, para odaklı çalışmalarını sürdürüyor. İş insanının başa geçmesinin ardından hemen hemen her gün bir olayla karşımıza gelen şirket, gözünü kripto paralara dikmiş durumda.

Twitter, kripto cüzdan sistemi üzerinde çalışıyor

Elon Musk’ın son yıllarda kripto paralar üzerindeki ağırlığı herkesin malumu. Öyle ki iş insanı, birçok kez tek cümlesiyle borsada büyük dalgalanmalar yarattı. Twitter’ı satın aldıktan sonra Musk, demeçlerinde sık sık platformun daha fazla para kazanması gerektiğini söylüyor.

Bu amaçla yola çıkan Musk’ın son icraatı da belli oldu. Son gelen bilgilere göre Twitter, kripto cüzdan sistemi üzerinde çalışıyor. Eğer işler planlandığı gibi giderse kullanıcılar, platformda bir cüzdana sahip olacaklar ve hem ödemel hem de yatırım yapabilecekler. Dogecoin ödemelerine izin veren blok zinciri tabanlı bir sosyal medya platformu fikri de gündemde.

Elon Musk çıkmazda! Twitter Blue ertelendi

Elon Musk çıkmazda! Twitter Blue ertelendi

Twitter’ı satın aldıktan sonra değişiklikler yapan Elon Musk, yaptığı açıklamayla Twitter Blue uygulamasını süresinin ertelediğini belirtti.

Musk’ın “tek tıkla para gönderme, para yatırma ve çekme” girişimi geniş çaplı bir fikir olarak önümüze çıkıyor. İş insanı geçtiğimiz günlerde personelle yaptığı toplantısında platform içinde gerçekleştirmek istediği planlarını anlattı.Musk’ın Twitter üzerinden para kazanma isteği, zaten biliniyordu. Şimdi ise Twitter bankacılık hizmetleri için gerekli çalışmaların başlatılması gerektiğini çalışanlarına iletti.

Twitter kripto cüzdan

Elon Musk, Twitter 2.0 olarak isimlendirdiği yeni dönem kapsamında bu köklü değişimleri istiyor. Ancak iş insanı, şirket çalışanlarıyla iyi bir ilişki kurmuş durumda değil. Birçok çalışanını işten kovan Musk, daha fazla kişinin işten çıkmasını ve kalanların da yüksek verimde çalışmasını istiyor. Fenomen iş insanı, bir e-postayla çalışanlarına ültimatom verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.