enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

LinkedIn paylaşımları için yeni özellik!

LinkedIn paylaşımları için yeni özellik!
24.11.2022 20:07
A+
A-

LinkedIn, iş dünyasında oldukça popüler uygulamalardan bir tanesi. Yapı itibariyle Facebook’a benzeyen platform, iş dünyasının tüm sosyal yönünü ana sayfanızda görmenizi sağlıyor. İş arkadaşlarınızla iletişimde kalabildiğiniz, şirketinizin ve takip ettiğiniz şirketlerin gelişmelerini görebildiğiniz platform yeni iş imkanlarını takip etmek için de oldukça önemli.

LinkedIn kullanıcıları artık paylaşımlarını zamanlayabilecek

Kullanıcılarına birçok hizmet sunarak platformun güncel kalmasını hedefleyen LinkedIn, şimdi yeni bir özellik daha sunuyor. LinkedIn, kullanıcıların gönderileri daha sonra paylaşmak üzere planlamasına olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sunuyor.

Birkaç aydır test edilen yeni özellik artık kullanıma hazırlanıyor. Yeni özellik ile birlikte kullanıcılar paylaşımlarını istedikleri saatte yapabilecek. Böylece içerikler en çok etkileşim alan saatlerde paylaşılarak daha çok kişinin görmesi sağlanacak.

LinkedIn, Türkiye’de yükselişe geçen şirketleri sıraladı!

LinkedIn, Türkiye’de yükselişe geçen şirketleri sıraladı!

LinkedIn’in 2022 yılının yükselişte olan şirketlerini derlediği En İyi Startup’lar listesinde Funverse Games, 3. sıraya yerleşti.

Şu anda LinkedIn üzerinde paylaşım zamanlama özelliği Android ve masaüst kullanıcılarının bir kısmında aktif hâle gelmiş durumda. Bazı kullanıcılar ise yeni özelliği kullanabilmek için biraz daha bekleyecek gibi görünüyor. Bu özelliğe sahip olanlar, gönderi oluşturma kutusundaki “gönder” düğmesinin yanında küçük bir saat simgesi ile karşılaşacaklar.

Kullanıcılar saat simgesini tıkladığında, kendilerine gönderilerini planlamak istedikleri belirli bir tarih ve yarım saatlik zaman dilimleri aralığında bir seçenekler sunuluyor. Böylece kullanıcılar ileri bir tarih ve saate paylaşımlarını yapabilecekler.

LinkedIn paylaşım zamanlama 2

Bu özellik, 875 milyon kullanıcısı bulunan LinkedIn için her zaman büyük bir eksiklik olarak duruyordu. Diğer sosyal medya uygulamalarında paylaşım zamanla özelliği bir süredir mevcut. TweetDeck aracılığı ile Twitter’da sunulan özellik bir süredir Facebook’ta da sunuluyordu. Gmail’de de yine mail zamanlama uzun süredir sunuluyordu.

LinkedIn getirdiği yeni paylaşım zamanlama özelliği ile birlikte bir önemli eksikliği daha gidermiş gibi görünüyor. Peki siz LinkedIn’in gönderi zamanlama özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.