enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3869
EURO
35,2153
ALTIN
2.326,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
24°C
KKTC
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C

BMW imzalı iQOO 11 serisi iddialı geliyor!

BMW imzalı iQOO 11 serisi iddialı geliyor!
25.11.2022 18:01
A+
A-

BBK Grup çatısı altında yer alan Vivo’nun alt markası iQOO, yeni amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Çinli şirket yeni 11 modelleri için BMW M Motorsport ile anlaştı. Yapılan bu anlaşmanın yanı sıra, telefonların özellikleri de dikkat çekti. İşte karşınızda BMW imzalı amiral gemisi iQOO 11 serisi!

iQOO 11 serisi de Snapdragon 8 Gen 2 kullanıyor

Snapdragon 8 Gen 2 kullanacak ilk firma olma yarışına iQOO da dahil oldu. Qualcomm’un 4nm üretim sürecinden geçen yeni işlemcisi, Ray Tracing desteği gibi önemli gelişmeler ile geliyor. Bir önceki nesil amiral gemisi platformu Snapdragon 8+ Gen 1’e göre yüzde 30’a yakın performans artışı sunuyor.

iQOO tarafından 11 serisinde Snapdragon 8 Gen 2’nin kullanılacağını doğrulayan bir poster paylaşıldı. Görseldeki dikkat çeken detay ise LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama bileşenleri oldu. Bu, kullanılan belleğin ve depolamanın standartlar çerçevesinde çok hızlı ve güncel olduğu anlamına geliyor. Ayrıca cihazın resmi tanıtım tarihi de 2 Aralık olarak verildi.

Samsung Galaxy A34 teknik özellikleri belli oldu!

Samsung Galaxy A34 teknik özellikleri belli oldu!

Samsung’un gelecek yılın ilk yarısında tanıtacağı orta segment Galaxy A34’ün teknik özellikleri belli oldu İşte detaylar…

iQOO 11’in teknik özellikleri neler?

Gücünü Qualcomm’un yeni amiral gemisi platformu Snapdragon 8 Gen 2’den alan iQOO 11, Android 13 ile kutudan çıkacak. Ayrıca 4700 mAh batarya ile gelecek olan cihaz, tam 200W hızlı şarj desteğine sahip.

amiral gemisi iQOO 11

Yeni amiral gemisi, 6,78 inç büyüklüğünde 3200×1440 piksel, 144Hz yenileme hızı ve 300Hz dokunmatik hassasiyete sahip AMOLED ekran ile geliyor. Cihazın arka tasarımına baktığımız zaman BMW M Motorsport anlaşmasının izlerini direkt olarak görebiliyoruz. Ayrıca 50 megapiksel ana sensör, 13 megapiksel ultra geniş ve 8 megapiksel makro sensörü bulunuyor. Özçekim kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

Bunlara ek olarak iQOO 11 serisi ile birlikte aynı firmanın Neo 7 SE isimli başka bir telefonu da 2 Aralık tarihinde duyurulacak. iQOO 11, şirketin amiral gemisi konumundayken Neo 7 SE ise orta sınıfa hitap edecek.

Siz iQOO 11 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Size göre amiral gemisi telefonlar arasındaki yarışı kızıştırabilir mi? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.