enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3382
EURO
35,1168
ALTIN
2.233,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
19°C
KKTC
19°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Gök Gürültülü
18°C
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dursun’u kabul eden Şan: Biz birlikte çok daha güçlüyüz

TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dursun’u kabul eden Şan: Biz birlikte çok daha güçlüyüz
25.11.2022 17:00
A+
A-

Maliye Bakanı Alişan Şan, “Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’ndeki kardeşlerimizle ve yetkilileriyle gönlümüz de yolumuz da bir” diyerek, birlikte daha güçlü olduklarını vurguladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Maliye Bakanı Şan, Türkiye Cumhuriyeti (TC) Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Selim Dursun ve heyetini kabul etti.

Maliye Bakanı Şan kabulde yaptığı konuşmada, anavatandan gelen kıymetli misafirleri bakanlığında ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Şan, “Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’ndeki kardeşlerimizle ve yetkilileriyle gönlümüz de yolumuz da bir. Ortak adım atmamız gereken ne varsa yapmaya, halkımıza daha iyi hizmet sunmaya her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

“Milletin vekili olarak geldiğim makamda, tüm Türk dünyasıyla daha yakın iş birliği içinde hizmet sunmaya hazırım” diyen Bakan Şan, “Biz birlikte çok daha güçlüyüz” vurgusu yaptı.

TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Selim Dursun da, TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun selamlarını getirdiğini ifade ederek, gönüllerinin her zaman KKTC’deki soydaşlarıyla olduğunu belirtti.

Dursun, “Böyle güzel bir günde gelmek bizlere kısmet oldu. Daha güzel günlerde vesile olacak yarınlarımız olsun” dedi.

Ardından karşılıklı fikir teatisinde bulunuldu. Görüşmede, TC Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Selim Dursun, Maliye Bakanı Alişan Şan’a hediye takdiminde de bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.