enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Xiaomi 13, performans testinde göründü! İşte sonuçlar

Xiaomi 13, performans testinde göründü! İşte sonuçlar
25.11.2022 19:45
A+
A-

Xiaomi, bu sene bitmeden Aralık ayının başında yeni amiral gemisi modellerinin içinde olduğu Xiaomi 13 serisini pazara çıkaracak. Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modellerinden oluşacak serinin kilit teknik özellikleri belli olmaya başladı. Seride yer alan Xiaomi 13 modeli bugün Geekbench performans testinde görüldü. Akıllı telefon için GeekBench performans testinin sonuçları için habere hep birlikte göz atalım.

Xiaomi 13, Geekbench performans testi sonuçları!

Xiaomi 13, gücünü 4 nm üretim sürecinden geçen Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 3.19 GHz ARM Cortex-X3, iki adet 2.8 GHz ARM Cortex-A715, iki adet 2.8 GHz ARM Cortex-A710 ve üç adet 2.0 GHz ARM Cortex-A510 çekirdeklerini kullanıyor. Ek olarak grafik ihtiyacını da Ray Tracing teknolojisi ile desteklenen Adreno 740 ile sağlıyor.

Xiaomi 13 Geekbench

Xiaomi 13, Geekbench’in tek çekirdekli performans testinden 1497 puan, çok çekirdekli testinden ise 5089 puan aldı.

Heykel değil akıllı telefon: Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition tanıtıldı!

Heykel değil akıllı telefon: Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition tanıtıldı!

Xiaomi, fütüristik bir tasarıma sahip olan sınırlı sayıdaki 12T Pro Daniel Arsham Edition modelini tanıttı.

Akıllı telefon; 6.38 inç büyüklüğünde, 120 Hz ekran yenileme hızında FullHD+ kalitesinde bir OLED ekranla karşımıza çıkacak. Xiaomi 11 Ultra’ya benzeyen arka panel tasarımında 50 Megapiksel ana sensör başta olmak üzere üçlü kamera kurulumu yer olacak.

Xiaomi 13, selefi modelinde olduğu gibi 67W hızlı şarjla desteklenecek. Ayrıca ek olarak telefon, Android 13 tabanlı MIUI 14 arayüzüyle kutudan çıkacak. 1 Aralık tarihinde tanıtılması beklenen cihazın dört farklı renkte gelmesi bekleniyor. Telefonun fiyat etiketiyle ilgili bir bilgi ise şu anda gündemde yok.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Xiaomi 13 modelinin Geekbench performans testi sonuçlarını nasıl buldunuz ve telefondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.