enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3610
EURO
34,9649
ALTIN
2.325,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

DAÜ 7. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda temsil edildi

DAÜ 7. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda temsil edildi
26.11.2022 13:32
A+
A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 7. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na katıldı.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre “Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik” ana temasıyla gerçekleşen konferansa DAÜ’yü temsilen Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç ile Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. M. Güven Ardahan katıldı.

Konferansa katılan Prof. Dr. Kılıç, yaptığı açıklamada aralarında çok sayıda Michelin yıldızlı 100’den fazla şefin gastronomi profesyonelleri ve gastronomi tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşattığını ifade etti.

“Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik” ana teması altında çok sayıda konuşma ve söyleşinin yer aldığı konferans süresince sürdürülebilir çalışmalar ile biyoçeşitlilik kavramlarının masaya yatırıldığını ifade eden Kılıç, konferansın bir diğer konseptinin Türkiye’nin turizm, ağırlama ve gastronomi profesyonellerinin en önemli temsilcilerini bir araya getirmek olduğunu vurguladı.

Kılıç, DAÜ Turizm Fakültesi’nin söz konusu konferansta çok sayıda bağlantı gerçekleştirdiğini ve bu yıl sürpriz etkinlikler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.