enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3203
EURO
35,1119
ALTIN
2.298,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Parçalı Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Hükümet Ortakları, Gazimağusa’da Dr.Erdal Özcenk’e destek belirtti

Hükümet Ortakları, Gazimağusa’da Dr.Erdal Özcenk’e destek belirtti
27.11.2022 13:57
A+
A-

UBP Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel ve hükümet ortakları DP genel Başkanı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı Gazimağusa’da basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda 3 parti 25 Aralık’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde birlik mesajı verdi, Gazimağusa’da Belediye Başkan Adayı olarak Dr Erdal Özcenk’i desteklerinin altını çizdi.

Basın toplantısında ilk konuşmayı Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı yaptı.

Arıklı, siyasi arenada mücadele eden 3 partinin belediye başkan adayını belirlemek üzere mücadele verdiğini, her bölge belediye başkanının çok önemli olduğunu ancak Maraş açılımıyla da, Kıbrıs meselesinde milli davayı savunacak bir aday olabilmesi amacıyla Gazimağusa Belediyesinin ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da hükümet olarak yerel seçimlere birlik beraberlik içerisinde olduklarını ifade etti.

Ataoğlu Belediyeler Reformunu geçirerek 18 belediye ile çıktıkları bu yolda hep birlikte başarıyı elde edeceklerine olan inançlarının tam olduğunu belirtti.

Başbakan Ünal Üstel de, sürecin bundan sonra çok önemli olduğunu belirterek, alınan tüm kararların 3 partinin ortak kararı olduğunu vurguladı.

2023’ün 2022’den çok daha iyi olacağını belirten Üstel, bunun olabilmesi için yerel seçimlerin de büyük önem taşudığını bu nedenle de herkesin birlik beraberlik içinde hareket etmesinin çok önemli olduğunu kaydetti.BRT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.