enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Az Bulutlu
23°C
KKTC
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

The Witcher Remake’den sevindiren haber!

The Witcher Remake’den sevindiren haber!
29.11.2022 09:15
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde CD Projekt Red, The Witcher’ın remake ile karşımıza yeniden çıkacağını duyurdu. Bu duyurunun ardından hayranlar, yeniden yapımın özüne sadık kalıp kalmayacağını tartışırken şirketten beklenen haber geldi. İşte detaylar…

The Witcher Remake açık dünyaya sahip olacak!

CD Projekt Red, şirketin kazanç raporunda yaptığı duyuruda Unreal Engine 5 ile geliştirilecek olan The Witcher Remake‘in ”hikaye odaklı, açık dünyalı rol yapma oyunu” olacağını söyledi. Orijinal oyun ise bölge bölge ilerlediğimiz lineer bir yapıya sahipti. Buna göre The Witcher Remake, özünden biraz sapacak.

the witcher remake

Yeniden yapım hakkında daha fazla detay için erken olduğunu söyleyen CD Projekt Red’in stüdyo başkanı Adam Badowski, şu ifadelere yer verdi:

The Witcher, Unreal Engine 5 ile hayata dönüyor!

The Witcher, Unreal Engine 5 ile hayata dönüyor!

Bugün The Witcher resmi hesaplarından yapılan paylaşıma göre Unreal Engine 5 ile geliştirilen remake sürümü yolda.

The Witcher, CD Projekt Red için her şeyin başladığı yer. Yaptığımız ilk oyundu ve o zamanlarda bizim için büyük bir andı. Bu oyuna dönüp yeni nesiller için tekrar geliştirmek ise en az o zamanki kadar büyük hissettiriyor.

2007’de çıkışını gerçekleştiren The Witcher, kahramanımız Geralt‘ın Temeria Krallığı’nın başkenti Vizima’da yaşadığı olayları konu alıyor. Orijinal halinde çizgisel ilerleyen oyun, yeniden yapımı ile birlikte açık dünya ögeleri de içerecek. Buna göre oyunun geçtiği yer olan Temeria’nın genişleyeceğini varsayabiliriz.

Ayrıca CD Projekt Red, The Witcher Remake’i Polonyalı oyun geliştiricisi Fool’s Theory ile beraber yapacak. Rol yapma oyunlarında deneyimli olan firma genel yapımı üstlenirken CD Projekt Red ise denetimde olacak. Yeniden yapımın çıkış tarihi ve diğer detayları henüz belli değil.

Serinin en popüler oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt ise 14 Aralık’ta ücretsiz yeni nesil güncellemesi alacak. Bu güncelleme, ray-tracing teknolojisi ve pek çok sayıda yeni içerik barındırıyor. Ayrıca performans kısmında da iyileştirmeler mevcut.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce The Witcher Remake başarılı olabilecek mi? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.