enflasyonemeklilikötvdövizkktckktc haberson dakikakıbrıs son dakikakktc gazeteleri
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin KKTC Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
KKTC
Açık
26°C
KKTC
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Apple, çocuklara yönelik ücretsiz kodlama kursunu tanıttı!

Apple, çocuklara yönelik ücretsiz kodlama kursunu tanıttı!
30.11.2022 15:14
A+
A-

5-11 Aralık günlerinde tüm dünyada Bilgisayar Bilimi Eğitim Haftası olarak biliniyor. Bu konuda girişimlerine hız veren Apple, 2019’dan beri , kodlama ve uygulama geliştirmeye odaklanan ücretsiz Today at Apple oturumları koleksiyonunu sunuyor.

Coding Lab for Kids, çocuklara nasıl kod yazılacağını öğretecek

Apple, yeni bir kod yazma etkinliği sunuyor. Çocuklara yönelik eğitici içeriklerin olduğu Coding Lab for Kids tüm dünya için Apple Store’larda mevcut durumda. 10 yaş ve üstü kullanıcılara yönelik geliştirilen program, başta küçük yaştaki öğrenciler olmak üzere her kesimden insanın kodlama dünyasıyla tanışmasını sağlayacak.

Öte yandan etkinlikler, 5 Aralık’ta aktif olacak. Today at Apple, App Store’da düzenlenen günlük ücretsiz etkinliklerden oluşuyor. Apple’ın Perakende ve İnsanlardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Deirdre O’Brien, konuya ilişkin olarak şu ifadelere yer verdi.

Dünya çapında mağazalarımız, her yaştan insanın en yenilikçi ürünleri keşfetmeye, yeni beceriler öğrenmeye ve yaratıcı tutkularını keşfetmeye davet edildiği topluluk merkezleridir. İster kodlama gibi yeni bir şey deniyor olun, ister bir cihazı kullanmaya başlamak için ipuçları arıyor olun, ücretsiz Today at Apple oturumlarımız herkes için bir şeyler sunuyor ve yetenekli ekip üyelerimiz her zaman sizi desteklemek için burada.

Apple Watch Ultra, Oceanic+ ile dalış bilgisayarına dönüştü!

Apple Watch Ultra, Oceanic+ ile dalış bilgisayarına dönüştü!

Apple ve Huish Outdoors işbirliğiyle geliştirilen Oceanic+ uygulaması, Watch Ultra modellerini profesyonel dalış bilgisayarına çeviriyor.

Ücretsiz deneyim süresince kullanıcılar, gerçek zamanlı bir uygulama önizlemesi oluşturarak SwiftUI hakkında daha fazla bilgi edinmek için iPad’i ve Apple’ın Swift Playgrounds’unu kullanacak. Etkinliklere apple’ın web sayfasından ücretsiz kaydolabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.